Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ajuns la biserică, pentru botezul micuţei Iris! Imagini uluitoare

+4 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ajuns la biserică, pentru botezul micuţei Iris! Imagini uluitoare © captură video

Vineri, 6 septembrie, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda o creştinează pe mezina familiei, Iris Thea. Pregătirile au început încă de dimineaţă, iar acum, iar în jurul orei 17:20, au şi ajuns în curtea bisericii. Ce-i drept, aşteptarea a meritat! Totul arată fabulos. 

Tavi Clonda, Gabriela Cristea, Victoria şi Iris şi-au făcut apariţia la biserică! Echipa Antena Stars se află la eveniment, de unde transmit imagini incredibile în timp real. 

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Victoria şi micuţa Iris, care va intra astăzi în rândul creştinilor, s-au lăsat aşteptaţi. Doar că, odată ajunşi în curtea bisericii, ne-au făcut pe toţi să înţelegem de ce! O apariţie demnă de covorul roşu!

Toţi patru sunt îmbrăcaţi extrem de elegant. Tavi Clonda pare abia scos din ţiplă, iar cât despre cele trei reprezentante ale sexului frumos... ce să mai spunem! Îmbrăcate în rochiţe, au atras imediat atenţia asupra lor. De asemenea, Gabriela Cristea a ales o diademă superbă şi un machiaj spectaculos pentru această zi importantă.

"Abia aşteptăm petrecerea, slujba. Suntem emoţionaţi. Nu pot să vă zic ce surprize am pregătit. Am fost la probe, am lucrat, am ajuns pe la 4 acasă.", a spus Tavi Clonda.

Cei doi părinţi au ales pentru botezul lui Iris aceeaşi biserică în care a fost creştinată Victoria.

"Mi-e cam frică aşa un pic, dar aşa a fost şi la Victoria şi a fost totul în regulă. O botez pe Iris în aceeaşi biserică, suntem siguri că totul o să fie bine şi apoi mergem să petrecem. Eu nu am dormit aproape deloc pentru că Victoria a făcut o enterocolită de la mare şi nu a fost tocmai confortabil. După ce se termină petrecerea, o să avem timp să ne odihnim", a spus Gabriela Cristea. 

După slujbă, urmează petrecerea! Botezul va fi unul tradiţional, cu ursitoare, dar şi cu animatori pentru copii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest