Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, pregătiri pentru cununia religioasă. Au ales verighetele! FOTO

+4 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, pregătiri pentru cununia religioasă. Au ales verighetele! FOTO © Instagram

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt în culmea fericirii! Cei doi vor face cununia religioasă şi botezul micuţei Iris, în curând. Pregătirile sunt în toi! În urmă cu puţin timp, au mers să aleagă verighetele.

Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, traversează cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor. Se bucură de cele două fetiţe pe care le au împreună şi se pregătesc de botezul micuţei Iris, dar şi se cununia religioasă.

Vineri, cei doi au mers să aleagă modelul de verighete, dar şi mesajul care va fi scris pe ele.

"Întrebare: Cea mai grea decizie este să alegi modelul de verighete sau ce mesaj să scrii pe ele, (mesaj ce va rămâne pentru totdeauna)?", a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Gabriela Cristea, despre al treilea copil

Gabriela Cristea a vorbit despre planurile de vacanță în patru, ținând să precizeze și că, surpriză, nu va mai exista un al treilea copil!

„Noi am vrea să facem vacanța asta în doi, dar nu se poate, că din momentul în care am făcut copiii, s-au cam terminat vacanțele în doi. Nouă aseară ne-a venit gândul ăsta, să mergem într-o vacanță. Noi ne-am propus să mergem acum, relativ repede. (...) Și să știți că nu ne întoarcem în trei! Lumea deja mă întreabă când o să fie și al treilea. Nu o să mai fie al treilea!”, a explicat Gabriela Cristea.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest