Gabriela Cristea și Tavi Clonda spun „stop” după cel de-al treilea copil: „Să nu exagerăm”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, cu Tavi Clonda și Victoria © Instagram

După ce au devenit părinții unei minunate fetițe, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au din nou motiv de sărbătoare. Cei doi vor mai avea o fetiță, care se va naște undeva la începutul primăverii, în 2019.

Însă, oricât de mare ar fi bucuria, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-ar dori să evite un exces și nu se grăbesc deloc să aibă și un al treilea copil.

„Cumva, amândoi ne doream, dar nu mai îndrăzneam să-i cerem lui Dumnezeu încă o minune. Gabriela s-a speriat puțin, dar i-a trecut repede și acum se bucură și ea. Să nu exagerăm cu încă un copil. Nu m-aș hazarda la al treilea. Bonă încă nu am găsit, nu prea am căutat, dar ne trebuie un ajutor, cu două fete va fi și mai greu”, a spus Tavi Clonda, pentru Libertatea.

Însă, principalul lucru pe care Tavi Clonda se axează este faptul că va deveni, pentru a doua oară, tată de fată. Pentru că, așa cum a zis și el, este răsfățatul casei și primește un tratament regesc.

„Voi fi între trei fetițe, că și mami e tot o fetiță, rămânem copii în sufletul nostru. Privesc partea bună, sunt răsfățatul casei, singurul prinț între atâtea prințese. Dar e și o responsabilitate: trebuie să am grijă de ele, să le ocrotesc, să le păzesc. Deocamdată, e destul de greu cu Victoria. De vreo două săptămâni e ceva mai ușor, de când merge. Acum însă, trebuie acum să fiu atent ce bagă în gură. Sunt sentimente noi pentru mine, sper să fac față! Învățasem de la bunica și de la mama niște chestii numerologice, calcule pentru aflarea sexului bebelușului. La prieteni le-am făcut, am râs, am calculat, la noi nu. La Victoria, i s-a pus sare în cap Gabrielei, la o petrecere, și a ieșit că va fi fată. Și așa a fost. Acum nu am avut timp să mergem nicăieri”, a mai mărturisit Tavi Clonda.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro