Gabriela Cristea, sursă de inspirație pentru concurenții Like a Star

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, sursă de inspirație pentru concurenții Like a Star © arhiva

Concurenții Like a Star au ca scop principal să-i convingă pe cei de acasă că ei merită la finalul competiției să câștige marele premiu și să fie un star în adevăratul sens al cuvântului. Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ului, se pare că este o sursă de insipirație pentru tinerii dornici spre celebritate. 

Gabriela Cristea este un personaj foarte îndrăgit de cei de acasă. Vedeta are parte de o carieră de succes, dar și de o familie frumoasă. Se păre că prezentatoarea show-ului Like a Star reprezintă o sursă de inspirație, iar asta a fost spus în direct chiar de către unul dintre concurenții emisiunii moderate de ea. 

Ionatan, unul dintre concurenți a gătit într-una din zile un preparat, iar în glumă a zis că preparatul conține numeroase calorii. Cuvântul i-a venit în minte deoarece tânărul i-a mărturisit Gabrielei Cristea că îi urmărește pagina de Instagram acolo unde aceasta postează rețete, dar scrie și câte calorii are respectivul preperat: „Vă urmăresc pe Instagram. Cu calorii cu alea[...] Chiar gătiți foarte frumos”. Gabriela Cristea i-a mărturisit tânărului că face preparate mult mai bune decât în imagini, dar pentru a-și menține silueta trebuie să gătească doar anumite gustări. 

„Gătesc chiar mai bine decât acolo, dar din păcate trebuie să mănânc mai fit așa. Și aș găti și eu din alea cu banane”, i-a transmis Gabriela Cristea lui Ionatan. 

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro