Gabriela Cristea, totul despre cum este să fii mămică de 2 fetițe: „La primul copil ești disperat” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, totul despre cum este să fii mămică de 2 fetițe: „La primul copil ești disperat” VIDEO © captură video

Gabriela Cristea este o mămică extrem de fericită. Frumoasa moderatoare a povestit la „Xtra Night Show” cum este să fii mămică de 2 fetițe, dar și ce anume se întâmplă în viața ei și a lui Tavi Clonda, de când au devenit din nou părinți. 

În această seară, la „Xtra Night Show”, Gabriela Cristea a povestit cum se simte de când a născut pentru a doua oară. Moderatoarea a mărturisit în emisiunea lui Dan Capatos că a mers la vaccinare cu cele două fetițe, Victoria și Iris și că așa consideră că este cel mai bine. De asemenea, Gabriela Cristea a povestit și cum se descurcă cu cel de-al doilea copil, mărturisind că de când s-a născut Iris, este mult mai relaxată decât era atunci când a născut-o pe Victoria. 

„Suntem bine..După cum vezi suntem amândoi aici, deci suntem bine. Fetele dorm la ora asta. Iris doarme cam 7-8 ore pe noapte, azi-noapte s-a trezit din 2 în 2 ore că îi e puțin fomiță. Noi suntem pe vaccinare, fiecare decide pentru copii, noi am optat și pentru niște vaccinuri opționale, nu multe, doar câteva...mă mai gândesc la cel de meningită, că acum e la mare modă după ce s-a întâmplat. Mai cercetăm...

Rotavirusul este opțional și noi l-am făcut, i l-am făcut Victoriei pentru că eu am o fină care are 2 fete și la un moment dat s-au îmbolnăvit fetele și ea a luat de la ele și au fost toate 3 internate în spital. Dacă Victoria face un pic de febră, imediat slăbește câteva sute de grame și se vede. Victoria are aproape 12 kilograme, e în parametri. La primul copil ești disperat, la al doilea zici: lasă mamă, că e mai bine, faci anticorpi, ești mai relaxat” a spus Gabriela Cristea, la „Xtra Night Show”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro