Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie la scurt timp după ce au devenit din nou părinți: „Lumea deja mă întreabă când o să fie al treilea copil”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie la scurt timp după ce au devenit din nou părinți © Arhivă

De când au devenit părinți pentru a doua oară, Gabriela Cristea și Tavi Clonda simt pe pielea lor cât de grea, dar și frumoasă, este viața cu două fetițe mici. Tocmai de aceea, cei doi au luat o decizie care să-i mai relaxeze puțin.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea doresc să meargă în prima lor vacanță în patru. Asta, pentru a mai schimba puțin „energiile”, pentru că prea au stat cam mult închiși în casă!

„Căutăm oferte pentru prima vacanță în patru. Vrem să plecăm. Căutăm oferte, nu știm unde să mergem. Vrem să plecăm, să schimbăm puțin energia, să vedem și noi altceva! Stăm numai acasă de trei ani”, a spus Tavi Clonda, la „Răi da Buni”.

Gabriela Cristea, despre al treilea copil

Și Gabriela Cristea a vorbit despre acest subiect, ținând să precizeze și că, surpriză, nu va mai exista un al treilea copil!

„Noi am vrea să facem vacanța asta în doi, dar nu se poate, că din momentul în care am făcut copiii, s-au cam terminat vacanțele în doi. Nouă aseară ne-a venit gândul ăsta, să mergem într-o vacanță. Noi ne-am propus să mergem acum, relativ repede. (...) Și să știți că nu ne întoarcem în trei! Lumea deja mă întreabă când o să fie și al treilea. Nu o să mai fie al treilea!”, a explicat și Gabriela Cristea.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro