Gabriela Cristea, simplă și elegantă, la un eveniment monden. Cum arată acum, la patru luni de la naștere

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, simplă și elegantă, la un eveniment monden. Cum arată acum, la patru luni de la naștere © Instagram

Gabriela Cristea are în față o dublă sărbătoare! Frumoasa prezentatoare urmează să facă și nuntă și botez, așa că s-a pus pe treabă, pregătită să arate cât poate ea de bine.

Și, dacă putem zice noi asta, rezultatele chiar se văd! Gabriela Cristea arată senzațional, vedeta reușind să dea deja jos câteva kilograme.

Chiar sâmbătă, a fost la un mega eveniment monden, alături de soțul ei, iar imaginile făcute publice sunt dovada vie a faptului că Gabriela Cristea a înflorit după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Cum reușește Gabriela Cristea să dea kilogramele jos, după ce a născut a doua oară

Într-o emisiune de televiziune, Gabriela Cristea a povestit acum ce anume a făcut pentru a scăpa de kilogramele în plus și cum se simte.

„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc'”, a declarat vedeta la o emisiune de televiziune.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro