Gabriela Cristea tună şi fulgeră: "Sunt nişte hoţi penali, nesimţiţi!"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, foc şi pară pe un magazin © arhivă

Gabriela Cristea tună şi fulgeră în mediul online! Îndrăgita prezentatoare tv se confruntă cu o problemă majoră din cauza unui magazin de materiale de construcţii şi acum le cere socoteală celor care nu şi-au dus îndatoririle până la capăt.

Gabriela Cristea a dat banii în avans pentru o comandă cu o valoare mare, după cum afirmă vedeta, iar apoi a primit o înştiinţare potrivit căreia cei responsabili nu mai pot onora comenzile. Îndrăgita prezentatoare este foc şi pară şi a desfiinţat public magazinul responsabil de această problemă. 

"Sunt nişte hoţi penali, nesimţiţi care nu îşi respectă clienţii şi care iau bani în avans ca la ... şi după ce se folosesc de banii tăi (mulţi), te anunţă că de fapt nu mai pot onora comenzile. Ei doar dau din umeri şi restul plăteşte clientul. Pe această cale, îi anunţ pe managerii acestei tentative de companie că am cheltuit mulţi bani şi că îi voi reclama la Protecţia Consumatorului. PS: La cât de nervoasă sunt, am folosit cele mai fine cuvinţe faţă de ce meritau să le spun", a scris Gabriela Cristea pe contul personal de Facebook, stârnind numeroase reacţii ale admiratorilor. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro