Gabriela Cristoiu, primele declaraţii după ce era să moară! "Sunt extrem de slăbită"

+2 click pentru
galerie

Gabriela Cristoiu, primele declaraţii după ce era să moară! "Sunt extrem de slăbită" © Instagram

Gabriela Cristoiu încă încearcă să îşi revină după moartea tatălui său, însă câteva probleme de sănătate erau cât pe ce să o răpună şi pe ea.

Vedeta a povestit despre momentele grele prin care a trecut, în urmă cu doar câteva zile.

Gabriela a încercat să trateze o banală inflamaţie, însă era la un pas de moarte, din cauza unei doze mărite, fără o prescripţie prealabilă a unui medic.

"Am luat nişte medicamente fără prescripţie medicală pentru a trata o durere şi a început să îmi bată inima foarte tare, mi s-a făcut foarte rău", a declarat Gabriela Cristoiu, în prima apariţie de la incidentul dramatic.

Bruneta mai declară că nu a putut să mănânce sau să se hidrateze deloc,timp de patru zile,în care a stat doar în pat, fiind foarte slăbită.

"Vomitam orice mâncam şi orice beam. Acum sunt sub tratament.", a mai spus Gabriela, în emisiunea Agenţia VIP, de pe Antena Stars.

Gabriela Cristoiu, la un pas de moarte

Mai mult, Gabriela a recurs la ajutorul divin pentru a putea trece peste momentele de cumpănă.

"Am băut agheasmă şi mă rugam la Dumnezeu să mă lase durerile. Acum mă gândesc cât de importante sunt lucrurile simple din viaţă. Să ai mâncare, apă, un loc de muncă, pe cineva alături. Sănătatea este foarte importantă.", a mai adăugat vedeta.

Deşi este o persoană puternică, genul care preferă să se descurce singură, fără ajutorul vreunei persoane, Gabriela a cedat şi a apelat la autorităţi.

"Am chemat ambulanţa, mi-au făcut o perfuzie acasă pentur că eram singură şi îmi era frică să nu rămân în spital.", mai spune fosta asistentă tv.

Ba chiar a crezut că medicamentele pe care le-a consumat iresponsabil aveau o problemă.

"Non-stop mi-a fost rău. Am aruncat tot ce aveam în dulap, am crezut că am luat ceva expirat.", a mai adăugat ea.

Clipe grele, la un an de la moartea tatălui său

Momentele dramatice prin care a trecut vedeta au avut loc în aceeaşi periuoadă în care, acum un an, şi-a pierdut viaţa tatăl ei.

"Îmi pare rău că nu am mai ajuns la mormântul tatălui meu. Dar am stat puţin mai retrasă ca să pot să mă liniştesc. Eu îmi aduc aminte de el în fiecare zi şi în fiecare seară, eu nu pot să îl scot din mintea mea.", a mai spus Gabriela. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro