GALERIE FOTO / Cristina Ţopescu, imagini de colecţie. Cum arăta fosta jurnalistă în tinereţe

+6 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Cristina Ţopescu, imagini de colecţie. Cum arăta fosta jurnalistă în tinereţe © Facebook

România a fost zguduită de o veste tragică. Duminică seară, Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare în locuinţa sa, în care locuia alături animalele de companie. La 59 de ani, jurnalista avea o frumuseţe răpitoare, semn că anii nu şi-au pus amprenta asupra ei.

Duminică, întreaga ţară a fost îndoliată. Cristina Ţopescu a murit la o vârstă prematură, având doar 59 de ani. Deşi era îndrăgită de mulţi oameni, fosta jurnalistă locuia singură, alături fiindu-i doar fiinţele pe care le iubea nespus de mult. 

Cristina Ţopescu a fost o femeie pe atât de ambiţioasă, pe atât de frumoasă. Avea o carieră de succes şi era urmărită cu drag de spectatori, la fiecare apariţie televizată. La 59 de ani, vedeta avea în continuare o frumuseţe răpitoare, ieşită din comun şi arăta la fel de bine ca în tinereţe.

Andreea Marin, mesaj sfâşietor după moartea Cristinei Ţopescu

Cristina Ţopescu a avut foarte mulţi prieteni. Printre aceştia se numără şi Andreea Marin, cea care i-a fost colegă în trecut în televiziune.

"Sunt departe, m-am rupt de cotidian, aflu știri de acasă mai greu, dar cerul e deasupra noastră oriunde am fi... Doi oameni extraordinari, îngeri acum, sunt din nou împreună... Dumnezeu să-i odihnească...", a scris Andreea Marin pe contul său de Facebook, în dreptul unei fotografii cu regretata jurnalistă şi tatăl ei, om pe care l-a apreciat la fel de mult.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro