GALERIE FOTO / Îl mai știi pe Iulian de la „Insula Iubirii”? Nu mai e deloc un puști timid și s-a transformat radical

+10 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Îl mai știi pe Iulian de la „Insula Iubirii”? Nu mai e deloc un puști timid și s-a transformat radical © Instagram.com

Iulian a venit la „Insula Iubirii” a venit în Thailanda alături de iubita sa, Marinela, iar parcursul celor doi a fost cu adevărat interesant. După ce au constatat că relația pe care o aveau nu era ceea ce își doreau unul de la altul, s-au despărțit și au luat-o pe drumuri separate. 

Iulian a venit în Thailanda ca un băiat timid, care în primă fază nu a vrut să interacționeze cu niciuna dintre ispitele de la Purimuntra. Mai mult sau mai puțin, ispita Irina, blondină, focoasă și frumoasă a ajuns să i se așeze la inimioară și să-l facă să vadă lucrurile altfel decât până să interacționeze cu ea. 

Timpul a trecut, iar acum, la 3 ani de la filmările din Thailanda, Iulian este total schimbat. Fostul concurent a mai pus câteva kilograme, însă stați așa, că nu-i stă rău deloc!

S-a apucat de sală și arată foarte bine, astfel că nu ne-am mira dacă în viitor ar face și el ce a făcut Ionuț Gojman și ar accepta să fie ispită, în noul sezon. De la băiatul timid, la un bărbat plin de mușchi, sigur pe el și cu o viață socială activă: cam asta este transformarea lui Iulian Chiru de la „Insula Iubirii”. 

Pe contul lui de Instagram, Iulian postează destul de des fotografii cu el, de la sală și le arată urmăritorilor săi cât de mult îi place sportul și cum l-a schimbat activitățile pe care le desfășoară. 

Iulian, relația de prietenie cu ispita Irina, după „Insula Iubirii”

Chiar dacă între ei nu s-a legat o poveste de dragoste, Iulian și ispita Irina s-au ales cu o frumoasă poveste de prietenie! Chiar și după terminarea filmărilor din Thailanda, cei doi sunt extrem de apropiați și păstrează legătura. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro