GALERIE FOTO / Imagini spectaculoase cu Adrian de la „Insula Iubirii”. Fostul concurent s-a îngrășat și s-a tatuat. Cum arată acum

+12 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Imagini spectaculoase cu Adrian de la „Insula Iubirii”. Fostul concurent s-a îngrășat și s-a tatuat. Cum arată acum © arhivă

Celebru pentru comportamentul ciudat, dar și pentru replica „Cluju` number one”, Adrian, iubitul Denisei este complet transformat. A venit în Thailanda sigur pe el și pe relația lui, dar totul s-a schimbat și a căzut pradă ispitelor focoase de la Purimuntra.

Adrian de la „Insula Iubirii” s-a schimbat enorm! Fostul concurent nu mai arată deloc așa cum l-ai văzut în cel mai tare reality show din România și se vede că a investit timp, dar și bani în imaginea lui. 

De ce spunem asta? Păi, îi cam merge bine...Adrian de la „Insula Iubirii” a pus pe el câteva kilograme, dar s-a și apucat serios de sală, astfel că nici de masă musculară nu prea poate să se plângă. După ce o bună perioadă de timp a avut rețelele de socializare închise, acum, Adrian și-a deschis Facebook-ul și postează fotografii cu el destul de des. 

Cu toate acestea, Denisa lipsește din peisaj, deși au existat anumite voci care au spus că cei doi au rămas împreună după finalul „Insulei Iubirii”. 

Adrian, complet transformat

Adrian, fostul concurent de la „Insula Iubirii” nu doar că s-a îngrășat și este plin de mușchi, dar s-a și tatuat și s-a transformat într-un băiat rău. Acesta se pare că lucrează ca și agent de pază, în afara României. 

Adrian și Denisa, relație complicată în Thailanda

Adrian și Denisa au venit la „Insula Iubirii” convinși fiind că nimic nu le poate nărui iubirea. Din păcate, Adrian a picat în ispită după numai 5 ore petrecute în compania Mariei Ilioiu, iar Denisa s-a îndrăgostit, la rândul ei, de Andi. Cei doi au plecat separat din Thailanda, dar se pare că s-au împăcat în România, la scurt timp după difuzarea show-ului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro