GALERIE FOTO / Mulți au spus că imaginile sunt scandaloase, însă ea nu se lasă! Vedeta, aproape goală în preajma propriului copil! Fotografiile care au șocat fanii !

+5 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Mulți au spus că imaginile sunt scandaloase, însă ea nu se lasă! Vedeta, aproape goală în preajma propriului copil! Fotografiile care au șocat fanii ! © instagram

Este una dintre cele mai sexy femei din lume, însă de-a lungul timpului și-a lăsat fanii șocanți de-a dreptul. Aceasta s-a afișat aproape goală în prejma propriului copil, lăsând în urmă mii de reacții. 

Alana Blanchard se înscrie fără doar și poate în seria celor mai sexy vedete din întreaga lume. Cu un corp cu care ar atrage orice bărbat, cu formele ieșite în evidență și trupul mai mult decât provocator, blondina abia dacă reușește să facă față comentariilor din mediul online primite de la bărbați, însă asta nu e tot. 

Chiar dacă are admiratori mai mulți decât își poate imagina, Alana nu este disponibilă deoarece în viața ei se află un bărbat care îi face zilele mai frumoase, dar și un copil pentru care a fost asupru judecată de-a lungul timpului.

Aceasta a apărut în ipostaze greu de imaginat. Aproape goală, cu formele la vedere, cu posteriorul bombat și sânii imenși, Alana nu a mai ținut cont de nimic și și-a luat copilul în brațe, motiv pentru care mai multor admiratori li s-a părut destu de deplasat acest gest, însă ea nici măcar nu l-a luat în considerare. 

Continuă pe pagina sa de Instagram să se afișeze în ipostaze care mai de care mai ”nebunești”, iar bărbații sunt cu ochii pe ea. Ce contează dacă e deja luată, ochiul îi place ceea ce vede, așa că nu strică cu nimic relația pe care ea o are cu bărbatul cu care apare în mai multe imagini de pe pagina sa de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro