GALERIE FOTO / Nu are nicio poză în care să nu-și arăte sânii în toată splendoarea! O tânără celebră nu mai ține cont de nimic și arată totul pe internet!

+6 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Nu are nicio poză în care să nu-și arăte sânii în toată splendoarea! O tânără celebră nu mai ține cont de nimic și arată totul pe internet! © instagram

Are aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram, însă asta nu se face așa de ușor precum am crede! Pentru acest lucru e nevoie de multă muncă și talent, iar Jaclyn Swedberg reușește să facă asta printr-un stil propriu: își lasă hainele deoparte și se fotografiază cu sânii la vedere! 

Pai dacă nici ea nu e o femeie sexy, pai atunci cine? Vorbim despre Jaclyn Swedberg, tânăra care cucerește orice bărbat cu doar o privire, însă privirea ei e rapid luată de privirea sânilor săi care nu sunt deloc mici, si care parcă ar face cu ochii oricăui bărbat! 

Celebra influenceriță are aproape un milion de urmăritori pe pagina sa de socializare, iar asta nu se face deloc atât de rapid, însă are ea farmecul ei, iar bărbații sunt imediați jucați pe degete, atunci când își postează o fotografie extrem de provocatoare. 

Dacă dăm doar câteva click-uri pe pagina sa de Instagram vedem foarte puține imagini în care într-adevăr este îmbracată, însă vedem o mulțime în care parcă aproape nu are nimic pe ea, spre bucuria tuturor bărbaților care sunt pregătiți să reacționeze imediat cu multe inimioare și cine știe ce alte emoji-uri de pe tastatură. 

Are un trup pe care și l-ar dori orice adolescentă, și lăsând la o parte sânii care ar îndeplina dorința oricărui bărbat, să nu uităm totuși și de posteriorul cu care face ravagii oriunde merge. Tânăra nu mai ține cont de nimic și reușește să strângă la postările sale mii de aprecieri în doar câteva secunde, asta însemnând că este cu adevărat o influnceriță de top. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro