VIDEO / Roxana, blonda supremă a showbizului românesc, detalii din cuibuşorul exclusivist. Cum arată apartamentul de 5 stele

+10 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Roxana, blonda supremă a showbizului românesc, detalii din cuibuşorul exclusivist. Cum arată apartamentul de 5 stele © Captură Video

România este o ţară plină de femei frumoase. Printre ele se numără şi Roxana, supranumită "blonda supremă a showbizului românesc". Blondina este blogger de modă, influencer, dar activează şi în domeniul afacerilor, având o pasiune pentru rochiile de mireasă. Pe lângă formele sale voluptoase, tânăra se laudă cu un apartament extrem de luxos, care ascunde multe secrete!

Roxana este o tânără cu un succes fenomenal în mediul virtual, iar averea sa este una pe măsură. Frumoasa blondină are o viaţă de vis, locuind într-o locuinţă absolut superbă, dar şi foarte scumpă, valorând câteva sute de mii de euro. Casa sa este decorată după ultima fiţă, cu mobilier alb, adus din străinătate, iar vedeta locuinţei este dressing-ul, plin cu piese vestimentare de brand.

Chiar dacă are o viaţă activă, iar agenda sa este plină, Roxana îşi face timp să petreacă timpul şi cu prietenii săi. Ba mai mult, blondina este pasionată şi de gătit.

"Aici îmi petrec duminicile cu prietenii. Atunci când am timp liber îmi face mare plăcere să le gătesc prietenilor", a mărturisit Roxana la Acees Direct, prezentându-şi luxosul living.

Roxana are o siluetă impecabilă, lucru care stârneşte invidie în rândul tinerelor, dar şi admiraţie din partea bărbaţilor. Tânăra a recunoscut că a apelat în trecut la o intervenţie chirurgicală, însă nu este mare fană a operaţiilor estetice.

"Este una de mărire de bust, după cum se poate observa. Se vede... În rest nu apelez la operaţii estetice", a explicat Roxana.

Bărbaţii nu au încă motiv să suspine, deoarece blonda este momentan o femeie disponibilă, însă destul de pretenţioasă. Având în vedere că unul dintre bărbaţii săi preferaţi din showbiz este faimosul George Cloony, masculii care vor dori să-i cucerească inima vor avea ceva de muncă.

"Am George Cloony, dar cred că e important să fie un barbat inteligent, un barbat cu simtul umorului, un barbat pe care ma pot baza", a mai spus blondina în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro