GALERIE FOTO / Vlad Gherman, fotografii de colecţie din copilărie. Cum arată familia actorului

+5 click pentru
galerie

GALERIE FOTO / Vlad Gherman, fotografii de colecţie din copilărie. Cum arată familia actorului © Instagram

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din România. Îl puteţi admira la televizor sau pe reţelele de socializare, însă nu mulţi sunt cei care ştiu cum arăta vedeta în perioada copilăriei. Recent, iubitul Cristinei Ciobănaşu le-a împărtăşit câteva fotografii de colecţie cu familia, de când avea doar câţiva anişori.

Vlad Gherman este un bărbat chipeş, râvnit de multe domnişoare. Nu e de mirare, la cât de frumoasă este întreaga lui familie, alcătuită din sora lui mai mare şi părinţii săi. Actorul şi-a încântat fanii cu câteva imagini senzaţionale din această perioadă minunată a copilăriei, iar reacţia lor nu a întârziat să apară, asaltându-le cu mii de like-uri şi comentarii.

În fotografii, admiratorii de pe Instagram ai actorului au fost surprinşi să-şi vadă idolul cu breton, lucru pe care l-au marcat în comentarii.

"Ce bretonaș😂😍 / Vlăduuuț, ce mic eraaaai☺️😍❤️ / Uiii,tocmai m-am topit 😍😍❤️ / Trebuie sa recreați pozele acestea😂❤️ / Frumos de mic..... 😘😘😘😘🤗🤗🤗 / 🤗👍😍👏 ce frumos, nostalgia copilăriei / Acum știu pe cine semeni😅♥️ / Ce drăguţ erai❤️❤️❤️❤️ / Ce frumoși erați😍❤️🙈 Acum sunteți și mai frumoși!❤😘 / Vaii🙈 Cât de simpatici! 😍❤️❤️", sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, surpriză uriaşă pentru fani

Cei doi îndrăgostiţi şi-au amintit cu drag de vremurile în care cântau împreună pe scenă. După spusele lor, admiratorii se pot aştepta oricând la o piesă scoasă împreună.

„În ultima perioadă am ieșit de câteva ori la Karaoke și am cântat și poate că ne e dor să mai avem concerte sau să mai cântăm ceva/să mai scoatem o piesă nouă. Cine ştie? Poate 2020 vine și cu ceva nou pe plan muzical!”, au spus cei doi actori pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro