Gata cu buclele-n vânt. Ruby a făcut anunțul ce i-a luat în surprindere pe admiratori

+3 click pentru
galerie

Gata cu buclele-n vânt. Ruby a făcut anunțul ce i-a luat în surprindere pe admiratori © instagram

Energică de fiecare dată, Ruby e gata oricând să accepte provocări în viața ei. Artista a făcut un anunț important pentru ea, anunț ce i-a luat în surprindere pe admiratorii de pe contul său de socializare

Ruby este adepta schimbărilor în viața ei. Vedeta încearcă mereu tot ce e nou și niciodată nu spune NU, atunci când vine vorba despre o schimbare. Astăzi, cântăreața și-a surprins fanii cu o schimbare de look. Artista s-a tuns, însă asta nu o face să pară mai puțin dorită de bărbați. Cântăreața are forme apetisante, iar ea nu ratează nici o ocazie în care să le arăte fanilor ce corp sexy are ea. Bineînteles, fanii sunt în delier la fiecare postare și o răsplătesc pe artistă cu zeci de aprecieri.

Decizia artistei de a renunța la câțiva cm din părul ei nu i-a deranjat pe fani, ci chiar i-au comentat spunându-i că îi stă foarte bine așa. 

Ruby s-a făcut cunoscută datărită talentului său muzical, dar și a sex-appelului pe care îl emană, având un corp foarte bine lucrat și acoperit de tatuaje. Recent, a fost alături de iubitul său în aventura din Asia Express, de la Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro