S-a pozat cu bebeluşul şi a făcut anunţul! O fostă concurentă de la MPFM, fericire maximă

+4 click pentru
galerie

S-a pozat cu bebeluşul şi a făcut anunţul! O fostă concurentă de la MPFM, fericire maximă © Facebook

Fericire de nedescris pentru o fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu". Geanina Alina s-a pozat alături de bebeluşul ei, apoi a urmat un mesaj emoţionant.

Dacă în casa MPFM Alina nu şi-a găsit sufletul pereche, acest lucru s-a întâmplat după ce a părăsit competiţia. După câteva luni de relaţie, vedeta a anunţat că este însărcinată, apoi a adus pe lume un băieţel care a primit numele Patrick Ştefan.

Iată că timpul trece, iar Alina tocmai a anunţat recent că s-a împlinit un an de când a devenit mamă. A postat o poză cu ea şi bebeluşul ei făcută în spital, la scurt timp după ce l-a adus pe lume.

"Acum un an. La mulţi ani, suflet frumos! Te iubesc! Patrick Ştefan", a scris Alina pe reţelele de socializare. Bineînţeles că a fost organizată şi o mică petrecere în cinstea micuţului. 

Vă reamintim că Alina a fost concurentă la "Mireasă pentru fiul meu" în ultimul sezon. Acolo tânăra a format un cuplu cu Laurenţiu, însă relaţia lor nu a fost una de durată. Afară, fiecare şi-a găsit sufletul pereche. 

Actualul partener de viaţă al Alinei este George, un afacerist din Alexandria. Cei doi par extrem de fericiţi, mai ales de când în familia lor a ajuns şi Patrick, băieţelul care recent a împlinit un an.

Amândoi publică fotografii pe paginile lor de pe reţelele de socializare, acolo unde se mândresc cu familia pe care şi-au făcut-o. 

"Ce frumos! / Copiii mei frumoşi! / O familie frumoasă! Să vă trăiască micuţul / Sunteţi atât de frumoşi! / O familie frumoasă! / Superbi, să aveţi numai bucurii în viaţă, dragilor!", sunt comentariile apărute la fotografiile postate de Alina şi soţul ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro