Geanina de la "Insula Iubirii" a născut. Prima imagine cu bebelușul."Băiatul nostru minunat". FOTO

+3 click pentru
galerie

Geanina de la "Insula Iubirii" a născut. Prima imagine cu bebelușul."Băiatul nostru minunat". FOTO © Instagram

Bucurie mare pentru Geanina și Costas! Foștii concurenți de la "Insula Iubirii" au devenit pentru prima oară părinți și sunt în culmea fericirii.

Geanina a născut un băiețel perfect sănătos și a dat imediat vestea pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la "Insula Iubirii" s-a lăudat cu fiul ei pe Instagram, acolo unde a publicat și prima fotografie cu chipul micuțului. În imagine apare fiul fostei concurente, iar Geanina a avut și un mesaj emoționant, în care l-a menționat și pe mândrul tătic, Costas. "Băiatul nostru minunat", a scris Geanina, pe Instagram. 

Geanina și Costas sunt printre cei mai controversați concurenți de la show-ul "Insula Iubirii". Deși în relația lor au existat multe certuri și împăcări, inclusiv în emisiune, cei doi au demonstrat mereu cât de puternică este dragostea lor.

Experiența din Thailanda i-a apropiat

După ce au hotărât să treacă la pasul următor, marcat de căsătoria civilă, puțin timp îi mai desparte până ce vor deveni părinți. Acum cei doi se bucură de rodul iubirii lor, băiețelulor lor, după care sunt topiți și care i-a învățat pe amândoi ce înseamnă dragostea adevărată. 

''Am luat o pauză de o săptămână, două, am văzut că totuși este o compatibilitate cât de cât între noi. Primul pas l-a făcut ea, apoi m-am îndreptat eu.  Am făcut cununia civilă. M-am schimbat să zic așa, experiența de acolo m-a schimbat, să fiu un pic mai atent.", a declarat Costas la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro