Gemenele Cheeky Girls, probleme grave de sănătate! Una dintre ele trebuie să se opereze de tumoare

Gemenele Cheeky Girls, probleme grave de sănătate! Una dintre ele trebuie să se opereze de tumoare © Sursă Facebook

Se afişează mereu cu zâmbetul pe buze, iar la fiecare apariţie emană energie pozitivă în jurul lor. Dar se pare că lucrurile nu stau aşa de roz precum par pentru gemenele Cheeky Girls. Monica şi Gabriela au trecut de-a lungul timpului printr-o serie de probleme serioase de sănătate şi se pare că veştile rele nu se termină aici.

Monica şi Gabriela, cunoscute drept gemenele Cheeky Girls s-au confruntat cu grave probleme de sănătate. Simpaticele surori au suferit de depresie şi de anorexie din cauza alimentaţiei necorespunzătoare. Pe lângă astea, în trecut, Gabriela a avut probleme la rinichi, iar Monica cu silicoanele. Necazurile par să se ţină lanţ, Gabriela aflând de curând că are o tumoare la un genunchi şi că este nevoită să se opereze.

Margareta Irimia, mama gemenelor, a declarat că problemele la genunchi au apărut după ce Gabriela a participat la maraton. “După maraton, Gabriela a avut nişte probleme la genunchi. De atunci face analize în fiecare an”, a mărturisit femeia pentru Libertatea. În timp, după ce durerile s-au accentuat, cântăreaţa a aflat că are o tumoare în os. Din fericire, aceasta a fost găsită în faza incipientă. Deocamdată nu se ştie dacă este malignă sau benignă.

Norocul Gabrielei este că familia o susţine necondiţionat, tatăl ei fiind chiar medic la un spital din Cluj, loc în care vedeta îşi va face analize amănunţite. “Săptămîna viitoare va veni din nou în România, la Cluj, unde este medic tatăl ei, ca să facă analizele. Trebuie să se opereze, dar intervenţia va avea loc în Anglia”, a declarat mama fetelor.

Gabriela speră că se va reface repede după intervenţie, deoarece nu vrea să îşi lase fanii să aştepte. Gemenele deja au agenda plină pentru perioada următoare cu diferite concerte şi evenimente. “Au început anul cu multe contracte, nici n-au avut timp să plece în vacanţă. Au concerte aranjate până în luna august. Vor fi foarte ocupate tot anul”, a mai spus mama gemenelor.


facebook whatsapp twitter pinterest