George Burcea, atacat de prietenii virtuali în urma mesajul tranșat pe care l-a postat. Cum a reacționat actorul la criticile primite

+3 click pentru
galerie

George Burcea, atacat de prietenii virtuali în urma mesajul tranșat pe care l-a postat. Cum a reacționat actorul la criticile primite © arhiva

Despărțirea Andreei Bălan de George Burcea lasă în urmă multe semne de întrebare, după ce aceștia au decis în urmă cu doar câteva zile că este timpul să pună stop mariajului de 5 ani. Fiecare a venit cu explicații, iar mesajul postat de George Burcea pe pagina lui de socializare a adus după sine foarte multe critici din partea prietenilor virtuali. 

George Burcea a postat ieri pe pagina sa de socializare un mesaj tranșant prin care decide să dea cărțile pe față în ceea ce privește despărțirea de Andreea Bălan, dar și consumul de dragouri pentru care este acuzat. 

Mesajul actorului a fost unul destul de acid și a vizat mai multe persoane care l-au criticat până acum și care l-au acuzat de faptul că și-a părăsit copiii și familia, dar și că a fost un pericol pentru societate după consumul de substanțe interzize.

Chiar dacă a încercat să spună verde în față tot ce s-a întâmplat, mai mulți prieteni virtuali i-au răspuns dur actorului, însă nici el nu s-a lăsat mai prejos și le-a dat imediat replica, nu neapărat în cel mai elegant mod posibil. 

”Nu mă așteptam vreodată la așa ceva!!! Ar trebui totuși să analizezi mai bine situația:dacă ție nu ți-a fost bine fară părinți, crezi ca vizitându-ți fetitele de 2,3-5 ori pe săptămâna va fi suficient?! Cândva ți-a fost bine lânga Andreea...viața nu este întotdeauna roz, mai avem și zile gri..”, a fost unul dintre comentariile postate.

Actorul a reacționat imediat: ”măcar la tine te înțeleg că ești nebun cu acte în regulă / alt bou ”; le-a scris George Burcea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro