George Burcea, prima reacţie în cazul crimei comise de tatăl său! "Eu nu plătesc pentru greşelile lui..."

+2 click pentru
galerie

George Burcea, prima reacţie în cazul crimei comise de tatăl său! "Eu nu plătesc pentru greşelile lui..." © Instagram

Actorul nu a dorit, o bună perioadă, să vorbescă despre acest subiect, însă, invitat la emisiunea Agenţia V.I.P., el a dorit să lămurească povestea.

Tatăl lui Burcea a făcut declaraţii potrivit cărora fiul său l-ar fi atacat cu un cuţit. Actorul nu a dorit să dezbată acest subiect, însă a făcut câteva declaraţii.

"Ce crezare poţi să-i dai unui om care a făcut ce a făcut...Nu poate să susţină acest lucru, este incalificabil ca un părinte care, pe lângă faptul că nu a fost alături de tine 32 de ani, care îţi cere bani pe ascuns, că altfel vorbeşte presei, un părinte care nu m-a dus nici la şcoală, nici la grădiniţă, nu mi-a dat nici un sfat în viaţă, din contră, mai şi sare cu cuţitul la fiu, întoarce totul împotriva lui şi spune că el...de ce, prietene?", a declarat Georghe Burcea.

Când a aflat Andreea Bălan despre trecutul socrului său

Întrebat despre întâmplările prin care a trecut cu tatăl său, George Burcea a început cu faptul că soţia lui, cântăreaţa Andreea Bălan, a aflat destul de repede de faptele tatălui său.

"Andreea ştia după aproximativ două trei luni de ceea ce a făcut tata... Eram mega-îndrăgostiţi. Eu nu plătesc pentru greşelile lui, cum nici el nu plăteşte pentru greşelile mele...Nu poţi să spui că eu pot fi la fel ca tata", a mai spus actorul.

Ce planuri mari are soţul Andreei Bălan

George Burcea doreşte să se desprindă de problemele legate de tatăl lui. În prezent, actorul intenţionează să lanseze o piesă de treatru, un film dar şi să pornească o campanie de conştientizare şi de respingere a violenţei domestice, cel mai bun exemplu fiind chiar cel din familia lui, părinţii actorului având în trecut probleme grave de acest gen în căsnicie. 

Mai mult, actorul doreşte să scrie şi o carte prin care să ajute tinerii, mai ales pe cei din mediul rural, să înţeleagă că se pot autodepăşi, prin voinţă.

"Am pornit de la povestea mea...m-am decis acum 17 ani să plec, că stăteam la bunici, şi am plecat. Am fost şi marinar, am fost şi ospătar, am fost şi barman, am fost şi şofer, am lucrat şi în agricultură, am dormit şi în stradă, am dormit în maşini abandonate, astea m-au călit...m-am întors în Bucureşti, am început să fac figuraţie, pe 40 de lei, şi acolo mi-am adus aminte de visul meu de când eram copil, şi uite că uşor-uşor am ajuns să fac acest lucru.", a mai adăugat actorul.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro