George Burcea, reacţie neaşteptată. Actorul a şters mesajul în care o critica pe Andreea Bălan

Actorul a şters mesajul în care o critica pe Andreea Bălan © Arhiva

Despărţirea Andreei Bălan de George Burcea a făcut înconjurul României. Dacă iniţial nu au dorit să vorbească pe acest subiect, ulterior cei doi au declarat public partea fiecrăuia de adevăr.

George Burcea a avut o reacţie neaşteptată după ce Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată despre acest subiect, în emisiunea lui Capatos.

Soţul vedetei a transmis un mesaj tranşat care a vizat-o atât pe Andreea, cât şi pe toţi cei care comentează situaţia în care se află. Printre cei vizaţi a fost şi Dan Capatos.

Acum, la o zi după ce a postat pe pagina sa de Facebook tot ce a avut de zis, fără menajamente, Burcea se pare că s-a răzgândit, căci şi-a şters mesajul.

Mesajul lui George Burcea

"Dupã o perioada de 5 ani, am decis sã pun capãt relatiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, as dori sa le transmit urmãtorul lucru: vedeti-vã de gunoiul din propria viatã.

 Dacã nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamnã cã mi-am abandonat copiii. Este cert faptul cã fetitele mele suferã pentru cã nu sunt acolo in fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenta fizicã sau psihicã, cu tipete si frustrãri din partea pãrintilor.

Am considerat cã implicarea bãrbatului este imperios necesarã, pentru bunul mers al familiei si mai ales pentru psihicul copiilor. Totodatã am încercat sã împart treburile în casã în asa fel încat sotia sã-si poata face treaba mereu, pentru cã un artist care este pe piatã de 20 de ani produce mult si niciodata nu poti compara cu cat poate produce un actor abia iesit din facultate...În acelasi timp, datoritã acestor întelegeri eu am putut sa fiu alaturi de familie, alãturi de teatru, film, iar când am prins oportunitatea, am investit proprii bani în proiecte în care am crezut. Si am fost singurul care a crezut in toate proiectele. Mereu!

Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”...asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. 

Haideti sa nu mai pledam in victime pe la Tv doar de dragul publiclui,emotiei sau mai ales al marketingului… Cand marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american sa fie doar o facatura ordinara. 

Faptul cã eu am consumat o substantã interzisã de lege nu vãd de ce ar fi problema întregii tãri... Pe lângã asta, sã stiti cã mi-am luat problema” cu banii munciti de mine, nu de mama, Andreea sau din banii vostri.

Am observat cã domnul Burcea( tata), a iesit în presã în ultimul timp si m-a discreditat total. Ce poti sã-i ceri unui om care si-a bãtut fosta sotie ( mama) pânã la lesin, si-a omorât fosta amanta, si era cât pe ce sã bage un cutit în propriul fiu....Burcea mic...

Domnule miel cu 7 nãri, noi doi nu am avut niciodata discutie/contract pentru o eventuala suma de bani. Poate ai avut cu altcineva si ai uitat. Nahhh, bãtrânetea...Se poate, bineinteles, ca frustrarea sa-ti fie atat de mare, incat sa dai din tine tot ce ai mai rau posibil Nici nu te-am perceput altfel vreodata. Eu cred ca ar trebui sa-ti intrebi producatorii de cate ori m-au sunat in 3 zile ca sa-mi ofere bani pentru a sta pe canapeaua ta si pentru a-mi spune povestea.

Nimeni nu va pãrãsi cuibul, daca acolo-i bine...". Acesta este doar o parte din mesajul postat de George Burcea şi ulterior şters. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro