George Burcea s-a săturat de gurile rele! Actorul a ajuns la capătul puterilor! “Doar bârfa-i bună?”

+3 click pentru
galerie

George Burcea s-a săturat de gurile rele! Actorul a ajuns la capătul puterilor! “Doar bârfa-i bună?” © Instagram

Andreea Bălan și George Burcea trec printr-o perioadă complicată. Gurile rele și zvonurile susțin că cei doi ar fi divorțat, însă, până în momentul de față, niciunul nu a confirmat acest lucru. Din cauza comentariilor acide aduse la adresa lui, soțul blondinei a pus piciorul în prag și a răbufnit!

Un nou divorț pare să zguduie lumea mondenă. Cu toate că până în momentul de față nu se știe nimic sigur legat de situația dintre Andreea Bălan și George Burcea, gurile rele continuă să susțină că cei doi s-ar fi despărțit.

George este o fire calmă, dar de când cu acest subiect, s-a aprins mai rău ca niciodată. Așa a făcut și acum, pe contul de Instagram. Actorul a postat o fotografie cu el, dintr-o producție viitoare în care a jucat. În secțiunea pentru comentarii, internauții au explodat și au adresat injurii la adresa soțului blondinei, presându-l cu întrebări ce țin de viața personală.

"Există un buton de unfollow"

Prima reacție a lui George a fost să dezactiveze comentariile de la poza respectivă, iar mai apoi, a scris un mesaj pentru toți cei care se bagă în viața lui. Actorul este vizibil deranjat de faptul că lumea pune accentul pe "bazaconii", ci nu pe viața reală sau cel puțin, pe cariera lui profesională.

"Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De-asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare etc.... Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate...nu rahaturi de presă și alte bazaconii.", a scris el.

În încheiere, a ținut să precizeze că nu este nimeni obligat să-l urmărească pe el sau activitatea pe care o face. A mulțumit celor care îi apreciează munca și totodată, i-a rugat pe cei care apleacă urechea la zvonuri legate de viața lui să apese pe butonul de unfollow. 

"Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea...există un buton de unfollow. .apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională sa rămână dacă vor, iar dacă nu vor, același buton va stă la dispoziție. Mulțzamos🙏😘", a completat George Burcea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro