George Burcea susţine că Andreea Bălan nu i-a fost alături niciodată: „Am fost singurul care a crezut în toate proiectele mele, în care am investit proprii bani”

George Burcea susţine că Andreea Bălan nu i-a fost alături niciodată © Arhiva

La câteva ore distanţă după ce Andreea Bălan a vorbit deschis despre despărţirea prin care trece, în emisiunea lui Capatos, George Burcea şi-a spus şi el partea lui de adevăr, pe pagina sa de Facebook.

Printre multe altele, încă soţul Andreei Bălan, Burcea a vorbit despre rolul său de soţ şi de tată în cei cinci ani de relaţie. Actorul a mărturisit că a făcut toate treburile casnice de dragul fetiţelor, dar şi pentru ca soţia să nu devină ca bunica sau ca mama lui. 

"Andreea m-a prezentat vouã, publicului mai larg, ca fiind cel mai bun soţ şi mai ales tatã..... Vã confirm cã aşa am fost. Am spãlat, cãlcat, am fãcut curãţenie, mâncare, cumpãrãturi, am spãlat copii, n-am dormit multe nopţi pentru a sta cu ei ( oricum era datoria mea de pãrinte), am ajutat-o pe Andreea şi la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional şi în acelaşi timp am filmat pentru alţii ( filme în Uk, America, Germania, Italia, India, România ), reclame worldwide, proiecte de film personale în care am bãgat mulţi bani ( banii munciţi de mine, nu de alţii), repetiţii/spectacole la teatru, dezvolt ceva business cu un prieten ( unde am investit foarte mulţi bani- tot ai mei), am fãcut producţie de la zero ( cu colegii din casa de producţie/ ong) şi reclame pentru diferite branduri, scriu la roman, piesã de teatru şi film, încerc sã atrag bugete şi să fac multe alte activităţi....dar cum sã stitţ voi toate aceste lucruri dacã staţi toatã ziua pe canale tv care nu fac altceva decât sã vã îndobitoceascã ţi care sunt pline de prostie, citiţi toate ziarele ( online şi print) care au la bazã oameni de categoria - - - 0 şi bârfiţi cu prietenii voştri apropiaţi sau imaginari...pentru cã “viaţa voastrã e minunatã”, iar Burcea e un mare dobitoc care-si cumpãrã substanţe din banii mamelor voastre.…", a precizat George Burcea.

De asemenea, Burcea a ţinut să precizeze că proiectele sale au fost făcute doar din banii lui, fără ca Andreea să contribuie cu ceva, nici măcar cu sprijinul moral de care avea nevoie. Chiar dacă el a fost mereu alături de ea, fiind conştient că nu se poate compara cariera ei de peste 20 de ani, cu a lui, un actor abia ieşit din facultate. 

"Revenind la familie şi la treburi: am fãcut toate aceste lucruri în casă pentru cã bunica m-a învãţat sã fac de toate ( te iubesc, bunico), pentru cã am bun simţ şi mai ales pentru că mereu am considerat că femeia NU trebuie să fie sclavã în casã ( aşa cum au fost bunicile şi chiar mamele noastre), iar bãrbatul sã fie servit ca un rege.... Am considerat cã implicarea bãrbatului este imperios necesarã ( cu o limita de bun simţ ), pentru bunul mers al familiei şi mai ales pentru psihicul copiilor. Totodatã am încercat sã împart treburile în casã în aşa fel încat soţia sã-şi poată face treaba mereu, pentru cã un artist care este pe piatã de 20 de ani produce mult şi niciodată nu poţi compara cu cât poate produce un actor abia ieşit din facultate...În acelaşi timp, datoritã acestor înţelegeri eu am putut să fiu alături de familie, alãturi de teatru, film, iar când am prins oportunitatea, am investit proprii bani în proiecte în care am crezut. Şi am fost singurul care a crezut în toate proiectele. Mereu", a mai scris Burcea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro