Gest incredibil făcut de Dorian Popa şi Selly! "Bullying-ul nu este cool!”

Dorian Popa şi Selly, împreuna cu trupa sa, 5Gang, le-au făcut o surpriză plăcută copiilor din mai multe şcoli din Bucureşti, mai ales că se aproprie sărbătorile de Crăciun.

Pe parcursul pauzelor, artiştii s-au gândit să le facă o surpriză copiilor şi au susţinut câteva concerte, mesajul principal fiind interzicerea bullying-ului, care s-a declanşat din ce în ce mai mult în rândul tinerilor. Potrivit Libertatea.ro, concertele au avut loc în zona sectorului 2, la 5 şcoli.

Artiştii au iniţiat acest proiect în parteneriat cu Primăria Sectorului 2. Copiii au fost foarte entuziasmaţi şi s-au înscris în număr cât mai mare, peste 37.0000. În urma proiectului "Academia Copiilor Sector 2", elevii au oportunitatea de a merge gratuit la cursuri, fără să neglijeze prezenţa de la şcoală, dar şi să participe la diferite proiecte ce ţin de dezvoltarea lor personală.

Pe lângă Dorian Popa şi trupa 5gang, în cadrul "Academiei Copiilor Sector 2", rol de ambasador are şi Ioana Ginghină, dar şi Mirela Retegan, creatoarea cunoscutului proiect pentru copii, "Zurli".
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro