Gestul uimitor făcut de Anamaria Prodan faţă de băiatul lui Reghecampf. Cum se poartă, de fapt, cu fiul vitreg

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, alături de Sarah şi Luca, mândră de copiii ei © Foto: Instagram

Anamaria Prodan este o mamă iubitoare şi foarte protectoare cu copiii săi. După ce şi-a pierdut mama, pe Ionela Prodan, Anamaria Prodan a început să fie şi mai iubitoare cu copiii săi. Anamaria Prodan are două fete din prima casătorie, Rebecca şi Sarah, şi un băieţel, pe Laurenţiu Jr., din căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf. La rândul său, fostul antrenor stelist are dintr-o altă relaţie un băiat, Luca.

Anamaria Prodan este o mamă foarte grijulie şi se comportă cu băiatul lui Reghe ca şi cum ar fi al ei. Anamaria Prodan încearcă să-i facă toate poftele, chiar dacă băiatul nu este sânge din sângele ei. Ba chiar un gest superb făcut de impresară a avut loc acum, când Anamaria Prodan a făcut o fotografie alături de cele două fiice ale sale şi alături de Luca, băiatul lui Laurenţiu Reghecampf, pe care l-a numit copilul ei. De fapt, Anamaria Prodan aşa îl şi consideră pe Luca

"Îmi iubesc familia, îmi iubesc copiii, mândră de copiii mei", a scris Anamaria Prodan la fotografia postată pe Instagram alături de Luca, Sarah şi Rebecca.

Pe de altă parte, Laurenţiu Reghecampf are aceeaşi relaţie frumoasă cu fiicele Anamariei, 
iar de curând acesta a fost surprins în companie Sarahei, cu care se vedea că se înţelege foarte bine.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro