VIDEO / Gheorghe Gheorghiu, adevărul gol-goluț despre fosta soție, plecată în America: "N-a fost ușor, ele vor tot"

+3 click pentru
galerie

Gheorghe Gheorghiu, adevărul gol-goluț despre fosta soție, plecată în America © captura Antena Stars

Gheorghe Gheorghiu este un artist desăvârșit și multă lume îi fredonează melodiile celebre, însă puțin știu ce poveste tristă de viață are. 

După divorțul de soție, petrecut în urmă cu mulți ani, mama copilului său s-a mutat în America definitiv. Deși sunt despărțiți, Gheorghe Gheorghiu mărturisește că sunt o familie unită. 

"Fiica mea are 30 de ani, ea a luat vocea, talentul meu, dar și emotivitatea. S-a călit, este o fată foarte bună, nu mă așteptam, ca de la vârsta de 8 ani de când e în America să rămână totuși româncă. În America copiii sunt reci, pleacă devreme de acasă. Ea nu, e atașată de familie. Oamenii nu știu de ce se căsătoresc. Nu e o joacă, eu m-am căsătorit din dragoste. Pe fosta soție am văzut-o pe plajă și m-am îndrăgostit, o femeie superbă. Până la urmă n-a fost să fie, din cauză că nu eram acasă, eram mereu în turnee. Ele vor tot, nu înțeleg că oamenii mai aleargă și după bani.", a mărturisit Gheoghe Gheorghiu la "Răi Da' Buni".

Artistul petrece doar șase luni în România, unde vine să cânte pe litoral și spune că dorul de țară nu îl alină ușor. 

"N-a fost ușor după ce ne-am despărțit, ea a ales să plece cu copilul în SUA. Sunt și momente grele, nu e ușor pentru mine să stau plecat atât. Vin în România doar când e cald, apoi plec în Florida. Cu banii pe care îi câștig în România o duc bine. N-am voie să părăsesc America mai mult de 181 de zile, până obțin cetățenia.", a spus Gheorghe Gheorghiu la "Răi Da' Buni".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro