Mihai Constantinescu era naşul fetei lui Gheorghe Gheorghiu. Mesajul cutremurător al artistului

+3 click pentru
galerie

Mihai Constantinescu era naşul fetei lui Gheorghe Gheorghiu. Mesajul cutremurător al artistului © Facebook

Vestea plecării dintre noi a lui Mihai Constantinescu a întristat pe toată lumea. Familie, prietenie, fani, cu toţii au plâns moartea marelui artist, care a plecat într-o lume minunată.

Gheorghe Gheorghiu, mesaj după moartea lui Mihai Constantinescu

Printre vele mai afectate persoane de moartea regretatului artist este Gheorghe Gheorghiu, care este finul lui Mihai Constantinescu. Artistul a fost cel care a botezat-o pe Andra, fata lui Gheorghiu, astfel că acesta făcea parte din familie. Vestea morţii lui Mihai Constantinescu a devastat-o pe fina lui. Tatăl ei, Gheorghe Gheorghiu, a ţinut să transmită un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, în amintirea bunului său prieten şi naş.

"Mihai, dragul meu prieten, coleg excepţional şi pe deasupra şi naşul fetei mele, Andra! Dumnezeu să te aibă în paza Lui, iar tu să ne veghezi de acolo de Sus! Dumnezeu să te odihnească în linişte şi pace!😩🙏🕯🙏", este mesajul transmis de Gheorghe Gheorghiu, după moartea lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu a murit la 73 de ani

Mihai Constantinescu era în comă de cinci luni şi era internat la Spitalul Floreasca din Capitală. El suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii. Chiar dacă starea lui era una gravă, toţi cei dragi sperau la o minune

Soţia regretatului artist este devastată de pierderea soţului, mai ales că Simona i-a fost alături în toată această perioadă grea. De asemenea, şi fosta soţie, Mihaela Constantinescu, a ţinut să-i fie sprijin soţului ei, cu care păstrase o frumoasă prietenie după divorţ.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro