Gigi Becali a împărţit bani în faţa palatului său din Capitală! Cine a primit cea mai mare sumă / VIDEO

Gigi Becali a împărţit bani în faţa palatului său din Capitală! Cine a primit cea mai mare sumă / VIDEO © arhivă

Gigi Becali continuă să ajute oamenii nevoiaşi! În prima zi a lunii octombrie, patronul echipei FCSB a fost surprins în faţa palatului său din Capitală, în timp ce împărţea în stânga şi în dreapta bacnote de 100 de lei. De altfel, se pare că face asta în fiecare lună!

Zeci de oameni s-au adunat marţi, 1 octombrie, în faţa palatului lui Gigi Becali din Bucureşti. Copii, bătrâni, persoane în cărucioare cu rotile sau cu cârje, toţi i-au cerut latifundiarului ajutorul. Şi el le-a oferit tuturor, atât cât a considerat! 

Se pare că, în funcţie de cât de grave sunt problemele oamenilor care se adună în faţa palatului, Gigi Becali dă şi banii. Şi nu aşa oricum, pe ochi frumoşi sau vorbe dulci, ci după ce le ascultă problemele oamenilor care vin cu documentele medicale în mână.

Câţiva care doreau bani pentru alte scopuri au plecat capul în pământ de la palatul latifundiarului, dat fiind faptul că acesta împarte doar celor cu adevărat nevoiaşi.

Şi fără îndoială, nu este prima dată când Gigi Becali împarte bani în stânga şi-n dreapta! Mai mult, unii susţin că acest lucru se întâmplă în prima zi a fiecărei luni.

"În prima zi a fiecărei luni, Gigi Becali împarte bani oamenilor cu probleme care îl așteaptă in fața Palatului său din centrul Bucureștiului! 🎥 Becali a fost surprins și azi, 1 octombrie, plătind zeci de mii lei persoanelor care i-au cerut ajutorul. Becali a încercat să asculte problemele tuturor celor care l-au vizitat. A dat bani în funcție de 'gravitatea' cazurilor pe care le-a auzit", este mesajul postată pe pagina de Facebook Steaua roș-albastră.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro