Cum a făcut Gigi Becali avere. Detalii neştiute din trecutul latifundiarului

Cum a făcut Gigi Becali avere. Detalii neştiute din trecutul latifundiarului © Arhiva

Ca Gigi Becali, om mai rar! Aşa este! Latifundiarul din Pipera şi-a clădit un  imperiu, iar mărinimia lui ese recunoscută de toată ţara. Toată lumea ştie că are sume impresionante în conturi, dar v-aţi întrebat vreodată cum a reuşit Gigi Becali să aibă atât de mulţi bani? 

Să pornim de la început, pentru că povestea familiei Becali este cu adevărat impresionantă. În anul 1946, familia Becali a fost trimisă în Banat, iar după 5 ani, a fost deportată la Zagna-Vădeni, acolo unde s-a născut şi Gigi Becali. Tatăl său, Tase Becali a făcut avere din oierit. Acesta furniza carne de oaie şi lactate pentru marile hoteluri. Iar copilăria lui Gigi Becali a fost una frumoasă, dar grea, a muncit cu sârguinţă încă de la o vârstă fragedă. 

Detalii din trecutul lui Gigi Becali

"Mi-a zis un Părinte că m-a pus Dumnezeu administrator pe averea lui. Jucării nu am avut...jucariile mele erau animalele, oile si munca, de la 10 ani munceam cu tata. jertfa strabunilor ei s a transformat in noroc pt mine, material si spiritual.. familia mea.", a declara Gigi Becali, la Antena Stars. 

 A muncit mult, dar a ajuns şi sprijin pentru început de la tatăl său, care i-a lăsat moştenire 150.000 de dolari, bani pe care Gigi Becali i-a investit în afaceri. Latifundiarul a recunoscut în anul 2011 cum şi-a început afacerile, şi cu siguranţă nu vă aşteptaţi să auziţi că Gigi Becali a făcut bani la început din comerţul cu...blugi. A adus un camion de blugi din Turcia, şi a văzut că banii vin gârlă. Dar nu s-a oprit doar la blugi, a continuat cu pixuri, săpun şi walkman-uri. 

 "Mi-a zis un Părinte că m-a pus Dumnezeu administrator pe averea lui",  a mai spus Gigi Becali.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro