Numai unul e Becali! Latifundiarul din Pipera i-a oferit unui fotbalist de la FCSB o sumă uriașă, după ce a aflat că părinții lui lucrează în străinătate

+3 click pentru
galerie

Numai unul e Becali! Latifundiarul din Pipera i-a oferit unui fotbalist de la FCSB o sumă uriașă, după ce a aflat că părinții lui lucrează în străinătate © Spynews.ro

Numai unul e Becali și toată lumea știe că latifundiarul din Pipera le face fotbaliștilor săi de la FCSB toate mofturile, în schimbul seriozității acestora și a muncii care trebuie să se vadă pe teren. 

Gigi Becali a demonstrat în multe rânduri faptul că este un om cu frica lui Dumnezeu și că oricât de mult sau puțin a avut, a împărțit și cu alți oameni. Tocmai de aceea, latinfundiarul din Pipera și explicit patronul FCSB a făcut un gest măreț pentru Olimpiu Moruțan, unul dintre fotbaliștii care promite extrem de mult. 

Gigi Becali, cadou de 150.000 de euro pentru Moruțan

Pentru că este un om bun și milos, Gigi Becali nu se sfiește să ofere cadouri care mai de care mai consistente pentru cei care le merită. Așa se face că patronul roș-albaștrilor i-a dăruit lui Olimpiu Moruțan suma de 150.000 de euro, după ce a aflat că părinții acestuia muncesc din greu în Germania, pentru un trai mai bun și pentru a putea să cumpere o casă. Se pare că scopul lui Becali a fost acela de a-i oferi fotbalistului suma necesară pentru a-și aduce părinții acasă și pentru a-i folosi la construirea sau achiziționarea unei case. 

„Da, tata, asa este. A venit baiatul la mine si mi-a zis ca vrea sa-si cumpere o casa, ca sa-si aduca parintii inapoi din Germanial. Pai le-am dat eu altora pentru masini si alte prostii, cum sa nu-i dau lui Morutan ca sa ia o casa pentru maica-sa si taica-su?” a declarat Gigi Becali, pentru Pro Sport. 

I-a oferit o sumă colosală și lui Florinel Coman

Pentru că Becali ține foarte mult la bunăstarea fotbaliștilor săi, latifundiarul din Pipera i-a oferit și lui Florinel Coman suma de 250.000 de euro, tot pentru ca acesta să-și poată achiziționa o casă. Se pare, însă, că singura condiție pe care a pus-o patronul FCSB a fost aceea ca Florinel Coman să nu facă „figuri” la niciun transfer pe care va dori acesta să-l ducă la bun sfârșit. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro