Veste mare pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu". Gina, fosta concurentă, s-a căsătorit. Imagini de la nuntă!

+7 click pentru
galerie

Veste mare pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu". Gina, fosta concurentă, s-a căsătorit. Imagini de la nuntă! © Foto: Facebook

Veste mare pentru fanii "Mireasă penru fiul meu". Gina, fosta concurentă, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Imagini de la nunta celor doi au apărut şi în mediul online, iar noi vi le prezentăm.

Gina de la MPFM a fost una dintre cele mai apreciate concurente pentru că a ştiut mereu să stea în banca ei şi s-a ferit de scandaluri. Gina a intrat în casa dragostei cu dorinţa de a-şi întâlni sufletul pereche. În cele din urmă, Gina nu a găsit iubirea în casă, asta pentru că bărbatul care avea să-i devină soţ o aştepta afară.

Gina şi partenerul ei sunt împreună de ceva timp, iar acum au decis să facă pasul cel mare. Gina şi iubitul ei s-au căsătorit, iar aproape le-au fost şi unii dintre foşti concurenţi de la MPFM.. Gina a purtat o rochie mov la cununia civilă, a ales un look frumos şi lejer, iar la apoi s-a îmbrăcat într-o rochie superbă de mireasă, însă, ceea cea a atras cel mai mult atenţia a fost zâmbetul său, prin care Gina de la MPFM îşi exprima atât de bine bucuria.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro