Gino Iorgulescu anunță că va avea grijă de copiii rămași fără tată, după accidentul provocat de fiul lui

Gino Iorgulescu anunță că va avea grijă de copiii rămași fără tată, după accidentul provocat de fiul lui © Hepta

La două zile după ce fiul lui, Mario, a provocat un accident mortal, Gino Iorgulescu face noi declarații, prin intermediul cărora transmite că se va ocupa personal de copii rămași orfani de tată.

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a transmis un nou comunicat de presă, în care anunță că va susține financiar copiii rămași fără tată, în urma accidentului provocat de fiul său, duminică, în Capitală.

Gino Iorgulescu va avea grijă de copiii rămași fără tată

În comunicat, Gino Iorgulescu specifică faptul că familia lui va avea grijă de copiii lui Dany Vicol, tânărul de 24 de ani ucis în urma accidentului provocat de fiul lui, Mario.

Mai mult, președintele LPF menționează că sunt clipe grele, motiv pentru care le-a promis rudelor lui Vicol că va oferi ajutor, din toate punctele de vedere.

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, se arată în comunicat.

Care este starea lui Mario Iorgulescu

Vă reamintim că, duminică dimineață, Mario Iorgulescu a provocat un grav accident rutier, pe Șoseaua Chitila din București. Tânărul, care gonea cu peste 200 km/h, a intrat pe contrasens și a izbit din plin mașina la volanul căreia se afla Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani. Șoferul, tată al doi copii, a murit pe loc. Mario a fost dus de urgență la spital, unde a fost pus sub comă indusă și operat. Acum. și-a recăpătat cunoștința și face pași mici spre recuperare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro