Giulia, mesaj dur pentru cei care nu respectă măsurile date de autorități. „De ce unii oameni iresponsabili s-au gândit că ar fi ok sa-și bată joc”

+3 click pentru
galerie

Giulia, mesaj dur pentru cei care nu respectă măsurile date de autorități. „De ce unii oameni iresponsabili s-au gândit că ar fi ok sa-și bată joc” © Instagram

Giulia Anghelescu a răbufnit! Frumoasa cântăreața nu a mai suportat și a făcut o critică dură asupra oamenilor care, după spusele sale, dau dovadă de lipsă de responsabilitate în contextul pendemiei de coronavirus.

Încă de pe la începutul pandemiei de COVID-19, Giulia Anghelescu și-a anunțat fanii că ea împreună cu membrii familiei sale vor sta mai mult timp acasă, în izolare. Deși au fost multe zile, artista și cei dragi sufletului ei nu au avut timp de plictiseală, deoarece s-au bucurat permanent unul de compania celuilalt.

De curând, Giulia Anghelescu și-a exprimat public nemulțumirea față de cei care nu respectă regulile date de autorități. Vedeta a povestit astăzi pe rețelele de socializare că a fost nevoită să le explice copiilor această situație. 

„Astăzi a trebuit să le explic copiilor, din nou, de ce unii oameni iresponsabili s-au gândit că ar fi ok să își bată joc de săptămânile pe care le-am petrecut noi în izolare”, a scris Giulia pe Instagram.

Totodată, cântăreața a spus că deși inclusiv ea și familia ei ar dori să petreacă mai mult timp în parcuri, să se distreze, au înțeles importanța responsabilității.

„Și nouă ne e dor de prieteni, de ieșit la joaca în parcuri, de natură, însă ne-am obișnuit cu viața noastră nouă și ne place exact așa cum am construit-o în cele 10 săptămâni în care am reușit să învățăm să fim responsabili, empatici, mai buni, mai conștienți de lucrurile care ne fac cu adevărat fericiți. Voi ce ați făcut în acest weekend?”, a continuat artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro