Grigore, fost concurent la MPFM, şi soţia lui au aflat sexul copilului! "Mult a fost, puţin a mai rămas"

+3 click pentru
galerie

Grigore, fost concurent la MPFM, şi soţia lui au aflat sexul copilului! "Mult a fost, puţin a mai rămas" © Facebook

Fericire de nedescris pentru Grigore, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu". El şi soţia lui au aflat sexul bebeluşului şi abia aşteaptă să vină pe lume pentru a începe o nouă viaţă, în trei. 

Grigore şi Mariana vor deveni părinţi de fetiţă! În doar câteva luni micuţa se va naşte, iar fostul concurent la MPFM este nerăbdător. El a ales să dea vestea pe reţelele de socializare, cu o fotografie în care ţine în mână o hăinuţă pentru fetiţă, dar şi o pereche de încălţăminte de bebeluş. 

"Voi fi tătic de fetiță.
Suntem foarte fericiți. Eu m-am văzut mereu tată de fată și iată că Dumnezeu a făcut cum a știut el mai bine. Mult a fost, puțin a mai rămas și ne vom cunoaște bebelușa"
, a scris Grigore pe reţelele de socializare. 

Grigore şi Mariana, foşti concurenţi la MPFM, au fost felicitaţi de către toţi prietenii lor. "Felicitări / Să vă dea Dumnezeu multă sănătate şi naştere uşoară / Să fie sănătoase şi să vă bucuraţi de ea împreună / Felicitări! Să vă trăiască îngeraşul / Sarcină uşoară / Să vă bucuraţi de ea!", sunt câteva dintre comentarii. 

Vă reamintim că Grigore şi Mariana sunt foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu". S-au cunoscut, s-au plăcut şi a decis să se căsătorească. Anul acesta, în luna iulie, au dat şi vestea cea mare, că vor fi părinţi. "În curând vom fi părinți. ❤️ Suntem foarte fericiți și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru minunatul dar", este mesajul postat de Grigore de la MPFM pe Facebook. 

Pe tot parcursul sarcinii Marianei, Grigore a pozat-o în diferite ipostaze, fericit şi mândru că în curând va deveni tată pentru prima oară. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro