Grigore, fost concurent la MPFM, şi soţia lui au aflat sexul copilului! "Mult a fost, puţin a mai rămas"

+3 click pentru
galerie

Grigore, fost concurent la MPFM, şi soţia lui au aflat sexul copilului! "Mult a fost, puţin a mai rămas" © Facebook

Fericire de nedescris pentru Grigore, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu". El şi soţia lui au aflat sexul bebeluşului şi abia aşteaptă să vină pe lume pentru a începe o nouă viaţă, în trei. 

Grigore şi Mariana vor deveni părinţi de fetiţă! În doar câteva luni micuţa se va naşte, iar fostul concurent la MPFM este nerăbdător. El a ales să dea vestea pe reţelele de socializare, cu o fotografie în care ţine în mână o hăinuţă pentru fetiţă, dar şi o pereche de încălţăminte de bebeluş. 

"Voi fi tătic de fetiță.
Suntem foarte fericiți. Eu m-am văzut mereu tată de fată și iată că Dumnezeu a făcut cum a știut el mai bine. Mult a fost, puțin a mai rămas și ne vom cunoaște bebelușa"
, a scris Grigore pe reţelele de socializare. 

Grigore şi Mariana, foşti concurenţi la MPFM, au fost felicitaţi de către toţi prietenii lor. "Felicitări / Să vă dea Dumnezeu multă sănătate şi naştere uşoară / Să fie sănătoase şi să vă bucuraţi de ea împreună / Felicitări! Să vă trăiască îngeraşul / Sarcină uşoară / Să vă bucuraţi de ea!", sunt câteva dintre comentarii. 

Vă reamintim că Grigore şi Mariana sunt foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu". S-au cunoscut, s-au plăcut şi a decis să se căsătorească. Anul acesta, în luna iulie, au dat şi vestea cea mare, că vor fi părinţi. "În curând vom fi părinți. ❤️ Suntem foarte fericiți și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru minunatul dar", este mesajul postat de Grigore de la MPFM pe Facebook. 

Pe tot parcursul sarcinii Marianei, Grigore a pozat-o în diferite ipostaze, fericit şi mândru că în curând va deveni tată pentru prima oară. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest