Halucinant! Alexandru de la „Dragoste fără secrete” are un copil acasă şi o concubină! În emisiune a intrat cu Mădălina, dar o „iubeşte” pe Nicoleta!

Halucinant! Alexandru de la „Dragoste fără secrete” are un copil acasă şi o concubină! În emisiune, este cu Mădălina, dar o „iubeşte” pe Nicoleta! © Captură video

S-a detonat bomba în cadrul emisiunii "Dragoste fără secrete"! Concurentul Alexandru, cel care formează un cuplu cu Mădălina, dar care o "iubeşte" pe Nicoleta, a făcut un anunţ care a dat peste cap întreaga emisiune. 

Acesta nu a mai rezistat presiunilor şi a răbufnit, sub privirile înmărmurite ale tuturor: "Nu mai suport, vreau să plec acasă. Nu mai vreau să stau departe de fetiţa mea şi concubina mea. Am crezut că emisiunea este regizată, nu am crezut că poate fi atât de dureros", a spus Alexandru.

Toată lumea a rămas şocată de marele anunţ, dar mai ales Nicoleta şi Mădălina, cele două fete care şi l-au disputat, într-un fel, pe craiul Alexandru. Se pare că acesta nu avea de când să aleagă nici una dintre ele, şi că unicul său gând era să câştige apartamentul, după cum spune chiar Alexandru, pentru fiica sa, cea care a rămas acasă, cu concubina lui.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest