La „Insula iubirii”, își urla trădarea! Acum, s-a schimbat total. Cum arată Hamude, cel înșelat de Loredana

+3 click pentru
galerie

La „Insula iubirii”, își urla trădarea! Acum, s-a schimbat total. Cum arată Hamude, cel înșelat de Loredana © Arhivă

La „Insula iubirii”, a ajuns rapid unul dintre cei mai cunoscuți concurenți, prin devotamentul față de parteneră. De când s-a ars, la propriu și la figurat, din cauza Loredanei, Hamude a devenit o prezență liniștită, despre care nu se știu mult lucruri.

Iată că fostul concurent a decis să își schimbe look-ul, iar acum nu mai arată așa cum l-au văzut telespectatorii la „Insula iubirii”.

Hamude și-a lăsat barbă mai lungă decât de obicei și pare să fi trecut și printr-o transformare fizică, probabil pe la sală.

Hamude și Elena au ajuns la cuțite

Nu știm exact cine a început – când și unde – dar lucrurile au luat cu adevărat amploare atunci când Elena a postat un mesaj în care pretinde că îl „demască” pe Hamude. Bruneta susține că fostul concurent a mințit în legătură cu viața și afacerile lui.

Hamude s-a apărat, făcând un live pe Facebook în care dezminte tot ce a zis Elena, pe care o acuză că minte. Ulterior, însă, a șters filmarea și a venit în completare cu un mesaj propriu: „Am reacționat impulsiv la nedreptate... Apoi am înțeles că unele prostii chiar nu merită efortul. Adevărul oricum se știe.”

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro