Hamude și Alice formează un cuplu? Imaginea care i-a pus pe jar pe fanii „Insula iubirii”

+3 click pentru
galerie

Hamude și Alice formează un cuplu © Instagram

Vești extrem de interesante pentru fanii „Insula iubirii”. Se pare că s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste între doi foști concurenți extrem de apreciați, spre bucuria admiratorilor emisiunii, care văd această posibilă relație cu ochi foarte buni.

Hamude, căci el este unul dintre elementele acestei ecuații, a postat recent o poză din care reiese ceva evident: iubește din nou. Fostul concurent, care venise la „Insula iubirii” alături de Loredana, s-a fotografiat în timp ce ținea mâna unei domnișoare aparent misterioase.

Cum nu se vede fața niciunuia dintre ei, a apărut, bineînțeles, marea întrebare: cine este cea alături de care iubește din nou?

La o analiză mai atentă, s-a ajuns la o concluzie ușor surprinzătoare: ar putea fi vorba de nimeni alta decât Alice, la rândul ei fostă concurentă. În mai multe poze de-ale tinerei, se poate observa că poartă același ceas și aceeași brățară care apar și în poza lui Hamude.

Și ca să fie treaba treabă, luați-o și pe asta: chiar Alice a postat, anul trecut, o poză alături de Hamude, din timpul al ceea ce părea a fi o vacanță.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest