Cel mai bine păstrat secret din ziua nunţii lui Hannelore cu Bogdan s-a aflat! Concurenta de la "Insula Iubirii", în depresie

+3 click pentru
galerie

Cel mai bine păstrat secret din ziua nunţii lui Hannelore cu Bogdan s-a aflat! Concurenta de la "Insula Iubirii", în depresie © Facebook

Ies la iveală detalii picante din trecutul lui Hannelore şi al lui Bogdan, foşti concurenţi la "Insula Iubirii". S-a aflat unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale cuplului care a stârnit o mulţime de reacţii în urma participării la show-ul filmat în Thailanda. 

Citeşte şi - Andi exclude orice variantă de relaţie cu Hannelore. Reacţia fostei concurente de la "Insula Iubirii". "Sunt confuză"

Chiar dacă după experienţa de pe "Insula Iubirii" au decis să îşi mai dea o şansă şi să se căsătorească, lucrurile nu au mers aşa cum îşi doreau Bogdan şi Hannelore. Fix în ziua cea mare ar fi izbucnit un scandal între cei doi foşti concurenţi la "Insula Iubirii", care s-ar fi putut încheia chiar şi cu bătaie, căci fix în faţa bisericii Hannelore l-ar fi ameninţat pe Bogdan că îl va lovi cu buchetul de flori în cap.

Citeşte şi - Bogdan de la "Insula Iubirii" a spus lucrurilor pe nume. De ce nu a anulat nunta cu Hannelore. "Nu a fost pentru bani"

Mai mult decât atât, după atâtea luni şi după decizia de a divorţa, Bogdan i-a făcut o surpriză lui Hannelore şi nu s-ar fi prezentat la înfăţişarea în faţa notarului pentru semnarea actelor de divorţ. 

În prezent, potrivit unor persoane din cercul de prieteni al lui Hannelore, fosta concurentă la "Insula Iubirii" ar fi în depresie, preferând să stea numai în casă. 

Mai multe detalii despre Hannelore şi Bogdan, foşti concurenţi la "Insula Iubirii", puteţi urmări astăzi de la ora ora 14:00, pe Antena Stars, în cadrul jurnalului "Star Magazin", prezentat de Laura Micovschi

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro