Hannelore de la „Insula Iubirii” şi Bogdan, din nou unul lângă celălalt! Imaginea care spune tot

+3 click pentru
galerie

Hannelore de la „Insula Iubirii” şi Bogdan, din nou unul lângă celălalt! Imaginea care spune tot © arhivă

După ce a postat câteva mesaje dureroase care dădeau de înţeles că nu poate trece peste despărţire de Bogdan, acum vine bomba! Hannelore şi bărbatul alături de care a fost la cel mai picant reality show, "Insula Iubirii", au ieşit din nou împreună! Avem dovada!

Bogdan Ionescu, fostul concurent de la "Insula Iubirii", a scăpat un mic detaliu pe reţelele de socializare. Se pare că Hannelore şi Bogdan au ieşit împreună vineri. Nu doar ei doi, aşa cum sperau admiratorii cuplului, ci alături şi de alţi prieteni comuni. 

O imagine de la locul în care s-au întâlnit şi numele celor doi scrise de unul dintre prieteni i-a dat de gol! Se vrea a fi o întâlnire de afaceri sau o modalitate a prietenilor foştilor concurenţi de a-i apropia din nou pe Bogdan şi Hannelore

Momentan, nu ştim! Cert este că, povestea lor pare departe de a fi încheiată.

Primele declaraţii ale lui Hannelore de la "Insula Iubirii", după operaţia estetică

Hannelore de la "Insula Iubirii" a suferit o operaţie estetică pentru că a simţit nevoia să-şi aducă anumite îmbunătăţiri. Momentan, fosta concurentă ţine totul secret şi nu a vrut să ne dezvăluie încă unde a vrut să intervină, însă a ţinut să precizeze că, din fericire, totul a decurs foarte bine.

"A fost un moft, nu o necesitate. Nu vreau să dezvălui mai multe. Mă simt bine şi am oameni care mă ajută", a spus Hannelore, în exclusivitate pentru Spynews, după ce a decis să ajungă pe mâinile medicului estetician.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro