Hannelore, declarații în premieră despre noul iubit: „O să fiți surprinși când veți afla cine e”

+3 click pentru
galerie

Hannelore, declarații în premieră despre noul iubit © Instagram

În aceste zile, Hannelore, controversata fostă concurentă de la „Insula iubirii”, se află într-o minunată vacanță. Deși a postat deja imagini din călătoria ei de vis, în care apare alături de prietenele ei, sunt mulți care s-au întrebat cine ar mai putea fi pe lângă ea.

Ei bine, intrată în direct la „Agenția VIP”, Hannelore a lăsat să-i „scape” faptul că, hopa, există și un domn printre aceste prietene. Ba mai mult, a oferit și câteva scurte detalii!

„O să fiți surprinși când veți afla cine este bărbatul din viața mea. Este un bărbat minunat. Nu vorbim limbi străine, vorbim românește”, a spus Hannelore.

Adevărul despre plecarea lui Bogdan cu Hannelore în Dublin

Contactat de reporterii www.spynews.ro, Bogdan a explicat ce se întâmplă. Nu s-au împăcat şi nici nu au de gând să facă asta. Faptul că sunt degajaţi unul faţă de celălalt îi ajută să colaboreze şi să facă o echipă bună într-un poriect în care sunt implicate mai multe persoane.

„Nu ne-am împacat, nu ne vom împăca, suntem degajaţi şi tocmai de aceea putem colabora foarte bine. Dezvoltăm un proiect împreună cu o echipa numeroasă de oameni”, ne-a spus Bogdan.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro