După ce s-a spus că s-a împăcat cu Bogdan, Hannelore de la "Insula Iubirii" uimeşte din nou. "Îmi lipseşti"

+3 click pentru
galerie

După ce s-a spus că s-a împăcat cu Bogdan, Hannelore de la "Insula Iubirii" uimeşte din nou. "Îmi lipseşti" © Foto: Instagram

Hannelore de la "Insula Iubirii" uimeşte din nou, după ce s-a spus că s-a împăcat cu Bogdan, fostul soţ, acum a lăsat, din nou, loc de interpretări. Hannelore şi Bogdan au precizat, însă, că între ei momentan este doar o prietenie, iar gestul făcut acum de blondină i-a uimit pe prietenii săi virtuali.

Hannelore a mers la sală, weekendul trecut, iar în timp ce făcea sport singură s-a fotografiat şi a postat un mesaj interesant, spunem noi. "Lipseşti", a scris Hannelore pe Instagram.

CITESTE SI: Hannelore de la ''Insula Iubirii'' a petrecut în club în compania unui bărbat misterios

Curios este faptul că Hannelore a şi etichetat numele unei persoane în imaginea postată pe Instagram însă numele a fost pus pe imagine în aşa fel încât să nu fie desluşit. Acum, nu rămâne decât să ne gândim,. Există cineva în viaţa lui Hannelore şi de aceea a ales să protejeze numele persoanei etichetate sau este doar o simplă întâmplare şi persoana la care Hannelore face referire este doar o prietenă?

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro