Reacția lui Hannelore Ulrich, atunci când a fost făcută „babă” de un cârcotaș: „Mai bine așa decât frustrată ca tine”

+5 click pentru
galerie

Reacția lui Hannelore Ulrich, atunci când a fost făcută „babă” de un cârcotaș © Instagram

Fără dar și poate, Hannelore Ulrich este una dintre cele mai controversate concurente de la „Insula iubirii”. Blondina a împărțit oamenii în două, fiind simpatizată și criticată în egală măsură. Drept urmare, nu e de mirare că se mai găsește câte un comentariu răutăcios și pe rețelele de socializare.

Hannelore a postat o fotografie în care apare îmbrăcată elegant, într-o rochie neagră și sexy. A fost o apariție apreciată, dar s-a strecurat, din păcate, și o mică cârcoteală. Mai exact, s-a strecurat o persoană care a făcut-o... babă.

Replica lui Hannelore

Hannelore nu s-a lăsat atacată gratuit, așa că a dat imediat o replică: „Mai bine babă decât proastă și frustrată ca tine”.

O utilizatoare a intervenit și a sugerat: „Mai bine ignori decât să dai o asemenea replică”. La rândul ei, fosta concurentă s-a apărat cu mențiunea: „Nu ai cum să ignori așa ceva”.

Hannelore și-a făcut o operații estetice

După participarea la „Insula iubirii”, Hannelore a avut grijă să își îmbunătățească fizicul. Drept urmare, a ajuns la ușa medicului estetician de mai multe ori, una dintre cele mai evidente intervenții fiind cea la nivelul bustului. Concurenta și-a „tras” niște silicoane nou-nouțe, pe care le-a „plimbat” pe toate plajele în această vară.

În aprilie, a mai fost o dată la chirurgul estetician, însă a preferat să țină motivul vizitei ascuns.

„A fost un moft, nu o necesitate. Nu vreau să dezvălui mai multe. Mă simt bine şi am oameni care mă ajută”, a spus Hannelore, în exclusivitate pentru Spynews, după ce a decis să ajungă pe mâinile medicului estetician.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro