Hevito s-a întors în braţele soţiei, după scandalul cu amanta. Cum arată cuibuşorul de nebunii al celor doi / VIDEO

Hevito s-a întors în braţele soţiei, după scandalul cu amanta. Cum arată cuibuşorul de nebunii al celor doi / VIDEO © Captură

Hevito, cântărețul acuzat că s-a iubit, iar mai apoi ar fi hărţuit-o pe Lenna, i-a primit pe jurnaliştii de la Acces Direct în casa sa, în care locuiește cu Dana. Soția cu 25 de ani mai mare decât el. Cei doi ne-au adus aminte de celebrul cuplu: Israela și Liviu, însă Hevito și Dana par să fie și mai... siropoşi.

În cazul lui Hevito şi al focoasei Dana se pare că dragostea se face în minimum 25... de ani! E numărul sau diferenţa de ani care îi desparte, în buletin, dar care îi apropie şi le condimentează, parcă mai tare... relaţia.

În casa porumbeilor domnea pacea, iar cei doi erau cuminţi, unul lângă celălalt. Nu degeaba se spune că "săgeata lui Cupidon" chiar nu ţine cont de vârstă! Hevito e foarte mândru de patenera lui, iar cei 25 de ani, diferenţă între ei, nu reprezintă niciun impediment ca pasiunea să fulgere simţurile, mai ales că tânărul o vrea pe Dana, naturală!

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi cum s-au cunoscut cei doi, ei bine, asta se întâmpla în urmă cu mulţi ani, în Republica Dominicană.

"Ne-am cunoscut în Republica Domincă în 2007. Mă duceam în vacanţă . Îmi cumpărasem o casă din Republica Dominicană, eram foarte bogată, stăteam la hotel. Am făcut actele şi în domeniul ăla lucra el pentru un rus care avea firmă de sisteme de alarmă", a spus Dana la Acces Direct.

În cuibuşorul pasiunii, iubirea sfideaza orice graniţă! În "paradisul dragostei" vedem că se găteşte... bine! Nici nu mai contează cine dă tonul la cratiţă, dacă pofta de mâncare îşi cere dreptul! Aici e micul univers unde pasiunea şi spiritualitatea se contopesc armonios. Unde mai pui că aflam şi un secret... incredibil! Pe lângă designer interior, Dana este şi... maestru reiki!

Ajunşi, însă, în dormitorul amantlâcului, amintirile trecutului par că au răscolit-o pe brunetă, aşa că artistul Hevito şi soţia lui n-au mai zăbovit şi au ajuns direct în actualul pat matrimonial. Dar mai multe imagini cu cei doi puteţi urmări în imaginile următoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro