Horia Brenciu, în doliu! Socrul artistului a murit

Horia Brenciu, în doliu! Socrul artistului a murit © Facebook

Clipe grele pentru Horia Brenciu! Artistul a primit vestea în miezul nopții că socrul său s-a stins din viață.

Este vorba despre Dan Dumitrescu, fost regizor și operator de televiziune. Socrul lui Horia Brenciu s-a stins din viață azi-noapte, la vârsta de 76 de ani.

Sunt momente dureroase pentru Horia Brenciu și familia artistului, iar colegii și prietenii fostului regizor au scris numeroase mesaje de adio pe Facebook.

"Dan Dumitrescu a plecat să filmeze și să regizeze printre îngeri. Un profesionist care a clădit alături de alți colegi Televiziunea Română de acum 50 de ani. Am lucrat cu el mai bine de 40 de ani. Toate spectacolele de la Sala Radio și de la Ateneu ( din 1987 - Centenarul Cella Delavrancea - până în 2010 - 65 de ani de la manifestația anticomunistă de ziua onomastică a Regelui Mihai - 8 noiembrie 1945) multe din episoadele Memoriei Exilului Românesc. Am fost împreună și la Versoix, la Regele Mihai, la George Antoniade în Spania, la Dan Bădic, la Lausanne... Făceam o echipă specială pentru că modul în care colaboram se plasa într-un orizont mult diferit de cel formal, presupus și impus de ce se cheamă azi fișa postulu", a fost mesajul realizatoarei tv Marilena Rotaru. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest