Horia Moculescu, foc şi pară pe Eurovision! Piesa aleasă de juriu nu este deloc pe placul artistului. "Roxen a fost execrabilă"

+3 click pentru
galerie

Horia Moculescu, foc şi pară pe Eurovision! Piesa aleasă de juriu nu este deloc pe placul artistului. "Roxen a fost execrabilă" © Instagram

Horia Moculescu este foc şi pară pe prestaţia lui Roxen de la Eurovision, dar şi pe juriul care a ales piesa, total nepotrivită din punctul lui de vedere! 

Horia Moculescu este unul dintre cei mai reprezentativi oameni de muzică de la noi din ţară, lucrând ani de zile cu artişti care au participat de-a lungul timpului la Eurovision. Acum, după ce s-a descis piesa cu care Roxen ne va reprezenta la Rotterdam, Moculescu este foc şi pară pe organizatori, juriu, dar şi pe artistă.

Compozitorul crede că şansele României de câştig cu piesa "Alcohol You" sunt egale cu zero, comparând-o cu cea a Deliei, "Da, mamă, sunt beată", pe care o desfiinţează fără nicio jenă. De asemenea, potrivit click.ro, Horia Moculescu i-a luat la rost şi pe membrii juriului, fiind de părere că o parte din ei nu aveau ce căuta în comisie. 

”Este o recidivă la «Da, mamă, sunt beată», piesa pe care «i-o reproşez» unei mari cântăreţe, care este Delia.  Se pare că melodia aceasta e ceva mai răsărită decât celelalte patru din punct de vedere al participării la Eurovision. Dar n-am tresărit nici o clipă. Am primit o «droaie» de telefoane de la prieteni derutaţi, şi lucrul cel mai comic a fost juriul... cu 2 membri care nu aveau ce căuta acolo. (Alin Oprea şi Edward Sanda-n.r.), iar ceilalţi trei trebuie priviţi ca o mostră de jenă în formularea verdictelor, Crina, fiind cea mai în măsură... Şi totuşi, şi ea a formulat atât de ambiguu verdictul la fiecare piesă, la un moment dat fiind în situaţia să laude o prestaţie în care Roxen a fost execrabilă.", susţine artistul pentru sursa citată. 

Roxen a interpretat cinci piese ( Alcohol You, Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors şi Storm), din care a fost aleasă una, pe baza votului de la juriu şi public. Piesa “Alcohol You” a primit 10 puncte, cinci de la juriu şi cinci de la public, urmată de Storm, Cherry Red, Colors şi Beautiful Disaster. 

"Nu cred că anul acesta se vor premia astfel de piese. Mai e ceva, cântatul live. Va fi un singur show la concurs şi sunt convins să Manoliu o să adauge o plus valoare. În rest, sunt dezolat de lipsa de activitate a producătorilor evenimentului de aseară", a completat Moculescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro