Horoscop chinezesc pentru luni, 6 ianuarie 2020: Cocoșii stau bine pe partea sentimentală

Horoscop chinezesc pentru luni, 6 ianuarie 2020: Cocoșii stau bine pe partea sentimentală © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, luni, 6 ianuarie.

Dragon
Dragonii au parte de un început de săptămână foarte bun din punct de vedere sentimental, dar și financiar. Persoana iubita le va da o veste ce îi va determina să facă o schimbare în viața lor. 

Șarpe
Șerpii se simt în largul lor în această zi. Colegii de muncă o sa le multumească pentru ajutorul de care dau dovadă pe tot parcursul desfărșurării activităților la serviciu. Pe seară, nativii vor petrece timp alături de persoana iubită. 

Tigru
Tigrii vor avea parte de o perioadă mai puțin bună, iar această începe cu ziua de luni. Pe partea financiară nu stau foarte bine, semn că au nevoie de un alt job sau de o avansare în funcție ce le va aduce mai mulți bani. 

Maimuță
Maimuțele își fac foarte bine treaba la locul de muncă, însă vor sta foarte bine și în dragoste. Acestea au o perioadă frumoasă din toate punctele de vedere. 

Cal
Caii se vor relaxa în această zi și vor uita de toate problemele acumulate cu ceva timp în urmă. Chiar dacă este începutul unei noi săptămâni, nativii vor porni cu dreptul către o altă perioadă.  

Câine
Nativii din zodia câine vor întâmpina câteva probleme de sănătate care vor fi destul de serioase, însă ca vor necesita foarte multă grijă și atenție din partea celor din jur. Păstrați-vă oamenii dragi aproape pentru că o să vă ajute foarte mult. 

Mistreț
Perioadă aglomerată pentru nativii din zodia mistreț. Aceștia vor lucra mai tot timpul, însă peste doar câteva zile își vor face bagajele și vor pleca în vacanța mult dorită. 

Cocoș
Cocoșii stau bine pe partea sentimentală și se bucură din plin de momentele petrecute alături de persoana iubită. Nativii din această zodie se simt foarte bine în compania jumătații sale. 

Bivol
Nativii din zodia Bivol trec printr-o perioadă delicată. Aceștia au parte de câteva probleme de sănătate minoare, dar care le va da starea peste cap. Ar trebui să fie optimiști pentru că totul se va rezolva în scurt timp. 

Oaie
Oile vor fi în sânul familiei în aceste zile și vor depăna amintiri ce le va da o stare foarte bună, dar și informații importante despre anumite persoane.

Iepure
Iepurii o țin tot în petrecere de câteva zile. Pe ei nimic nu îi distrage, iar acest lucru o să le aducă multe relații de prietenie. 

Șobolan
Șobolanii trec printr-o perioadă frumoasă din viața lor. Aceștia își vor rezolva toate probleme și toate sarcinile și se vor relaxa alături de persoanele importante din viața lor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro