Horoscop chinezesc pentru marți, 27 ianuarie: Oile își vor face planuri pentru cumpătăruri

Horoscop chinezesc pentru marți, 27 ianuarie: Oile își vor face planuri pentru cumpătăruri © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, marți, 27 ianuarie.

Dragon
Dragonii nu se vor simți în largul lor și vor avea parte de momente mai puțin plăcute, dar peste care vor putea trece bine în doar câteva zile. 

Șarpe

Nativii din zodia șarpe se bucură de o atmosferă plăcută alături de cei dragi, dar și de vești bune din partea apropiaților care o să-i ia prin surprindere. 

Tigru
Tigrii vor știi că este urmează să facă o schimbare în viața lor. Fie că este vorba despre un nou loc de muncă, fie că vor trebui să se gândească la un alt stil de viață, acești nativi vor avea parte de mult bine. 

Maimuță
Maimuțele au parte de o zi de relaxare în compania persoanei iubite, dar și în compania oamenilor dragi ce le e mereu alături. 

Cal
Caii vor putea să-și arate calitățile de buni lideri la locul de muncă și să se gândească mai mult la o avansare în funcție. 

Câine
Câini își vor putea găsi sufletul pereche chiar în aceată zi. Ei trebuie să fie pregătiți pentru o nouă cucerire din viața lor. 

Mistreț
Mistreții vor întâmpina o problemă de sănătate care le va da o dispoziție foarte proastă în următoarele zile, așa că prietenii vor trebui să încerce să le ridice moralul. 

Cocoș
Cocoșii au parte de mult noroc în zilele ce urmează și orice ar face va fi bine pe toate planurile. 

Bivol
Nativii din zodia bivol sunt concentrați mai mult pe activitatea profesională decât de viața personală, iar acest aspect le va crea foarte multe probleme în viața cu partenerul.

Oaie
Oile își vor face planuri pentru cumpătăruri. Este momentul să-și reînoiască garderoba cu o nouă serie de ținute pe care și le-au dorit de mult. 

Iepure
Iepurii vor învăța să să privească partea plină a paharului și să se concentreze mai mult pe lucrurile de care sunt fascinați. 

Șobolan
Șobolanii nu se simt în largul lor, iar orice lucru cât de mic ar putea să îi întristeze în următoarele zile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro