Horoscop chinezesc pentru vineri, 22 noiembrie 2019: Iepurii au parte de o zi cu mult noroc

Horoscop chinezesc pentru vineri, 22 noiembrie 2019: Iepurii au parte de o zi cu mult noroc © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, vineri, 22 noiembrie

Dragon
Dragonii vor avea parte de o zi cu totul deosebită. Se anunţă o reuniune de familie, iar asta îi împlineşte foarte mult pe plan personal.

Șobolan
Şobolanii primesc o veste tristă din partea apropiaţilor. Acestea le va aduce o stare mai proastă, însă va fi schimbată foarte rapid. 

Iepure
Iepurii au parte de o zi cu foarte mult noroc. Tot ceea ce vor face le va aduce mult câştig pe plan financiar, dar şi sentimental.

Oaie
Oile vor petrece ziua cu prietenii şi se vor detaşa de rutina zilnică. Pe seară vor ieşi în oraş şi o persoana va reuşi să vă abordeze.

Tigru
Tigrii nu vor avea o zi tocmai productivă. Vor petrece timpul în casă, la relaxare, dar se gândesc la planurile pt viitor. 

Câine
Pentru câini se anunță o zi frumoasă și cu multă iubire. Sentimentele le vor fi împărtășite în mod direct, iar pe seară se anunță o cină romantică. 

Cal
Caii vor încerca să depășească momentele mai puțin plăcute cu foarte multă răbdare și întelegere. Lucrurile se vor schimba în viața lor. 

Șarpe
Șerpii se vor confrunta cu probleme de sănătate minore, dar care vor pune presiunea pe psihicul acestora. 

Mistreț
Mistreții se vor concentra mai mult pentru lucrurile cu adevărat importante, iar pe restul le vor păstra pentru alte momente.

Maimuță
Maimuţele vor avea o zi în care vor sta foarte bine pe partea financiară. Se anunță o mărire de salariu la muncă sau un bonus substanțial.

Cocoș
Cocoşii își dau interesul oriunde merg și se fac remarcați prin bun simt și promptitudine. 

Bivol
în această zi, bivolii se vor odihni și își vor încărca bateriile pentru weekend-ul ce urmează. Se anunță unul interesant. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro